Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de biftec tartar.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețete delicioase. De data aceasta, prezentatoarea TV s-a hotărât să facă o rețetă pentru prima dată și a împărtășit procesul cu urmăritorii săi din mediul online. Gabriela Cristea a pregătit un preparat adesea întâlnit în restaurantele de fine dining. Este vorba de biftec tartar.
„ Astăzi mi-am propus să gătesc o rețetă pe care nu am mâncat-o niciodată acasă.
Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 200 de grame de mușchi tocat fin
- un castravete murat în oțet
- o ceapă tocată
- 15 grame de anșoa;
- 15 grame de capers tocate mărunt;
- o linguriță de muștar dijon;
- 2 gălbenușuri de ou;
- sucul de la o jumătate de lămâie;
- sare și piper;
- 15-20 ml de ulei de măsline;
- sos tabasco;
- sos worchester.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul relativ simplu, iar ulterior, prezentatoarea TV a servit preparatul cu unt și pâine prăjită.
„ Toate ingredientele trebuie tocate mărunt. Începem să preparăm biftec-ul nostru adăugând toate ingredientele și încorporându-le rând pe rând. Adăugăm și ceapa. Punem și anșoa. Adăugăm și caperele, oul care a mai rămas, gălbenușul.