Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”
Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de biftec tartar.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețete delicioase. De data aceasta, prezentatoarea TV s-a hotărât să facă o rețetă pentru prima dată și a împărtășit procesul cu urmăritorii săi din mediul online. Gabriela Cristea a pregătit un preparat adesea întâlnit în restaurantele de fine dining. Este vorba de biftec tartar.

Astăzi mi-am propus să gătesc o rețetă pe care nu am mâncat-o niciodată acasă.

O mănânc deseori la restaurant. Este un preparat pe care îl consumă mai ales bărbații, dar odată ce îi prinzi gustul, și tu ca femeie îl mănânci fără nicio problemă. Este vorba despre biftec tartar.”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea

Citește și: Secretul Gabrielei Cristea pentru supa cremă de roșii! Cum pregătește prezentatoarea TV acest preparat perfect pentru vară: „O rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă.”

Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea
Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Salată cu somon, edamame și mango, pregătită după rețeta Gabrielei Cristea! Un preparat ușor și gustos pentru vară: „O salată cu totul deosebită.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 de grame de mușchi tocat fin
  • un castravete murat în oțet
  • o ceapă tocată
  • 15 grame de anșoa;
  • 15 grame de capers tocate mărunt;
  • o linguriță de muștar dijon;
  • 2 gălbenușuri de ou;
  • sucul de la o jumătate de lămâie;
  • sare și piper;
  • 15-20 ml de ulei de măsline;
  • sos tabasco;
  • sos worchester.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul relativ simplu, iar ulterior, prezentatoarea TV a servit preparatul cu unt și pâine prăjită.

Toate ingredientele trebuie tocate mărunt. Începem să preparăm biftec-ul nostru adăugând toate ingredientele și încorporându-le rând pe rând. Adăugăm și ceapa. Punem și anșoa. Adăugăm și caperele, oul care a mai rămas, gălbenușul.

Punem sare și piper și adăugăm și ulei de măsline. Amestecăm totul. Adăugăm și un pic de zeamă de lămâie, iar la final o să punem sosurile, pe care le puneți după gustul fiecăruia. Amestecăm toate ingredientele și practic biftec-ul nostru este gata. Am pus și două bucățele de unt și pâine prăjită. Poftă bună!”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies