Salată cu somon, edamame și mango, pregătită după rețeta Gabrielei Cristea! Un preparat ușor și gustos pentru vară: „O salată cu totul deosebită.”

Salată cu somon, edamame și mango, pregătită după rețeta Gabrielei Cristea! Un preparat ușor și gustos pentru vară: „O salată cu totul deosebită.”
Salată cu somon, edamame și mango, pregătită după rețeta Gabrielei Cristea! Un preparat ușor și gustos pentru vară: „O salată cu totul deosebită.”

Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea salata cu somon, edamame și mango.

Gabriela Cristea gătește mereu cele mai gustoase preparate. Fie că vorbim despre mâncăruri tradiționale, deserturi delicioase sau mâncăruri sofisticate, prezentatoarea TV are experiență în domeniul gastronomic, iar de-a lungul timpului a învățat numeroase trucuri și secrete, pe care ulterior le împarte cu urmăritorii săi din mediul online. Soția lui Tavi Clonda este foarte activă pe pagina sa de Facebook, acolo unde postează filmulețe cu activitățile sale zilnice, dar și cu rețetele gustoase pe care le pregătește pentru familia sa.

De data aceasta, Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o rețetă de salată mai neobișnuită. Este vorba despre salata că somon, edamame și mango.

Astăzi vreau să facem împreună o salată cu totul deosebită. Edamamele sunt varianta tânără și fragedă pentru soia.”, a spus vedeta pe pagina sa de Facebook.  

Rețeta de salată cu somon, edamame și mango a Gabrielei Cristea

Citește și: Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Citește și: Secretele Gabrielei Cristea pentru tocănița de cartofi! Ce trucuri are prezentatoarea TV pentru o tocăniță gustoasă: „Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • somon
  • mix de salată
  • edamame
  • mango
  • avocado
  • lămâie
  • sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul spectaculos.

Prima dată pornim să curățăm edamamele. Ele arată așa, ca mazărea, numai că se mănâncă doar bobul din interior. Le-am fiert pentru 4-5 minute, după ce a dat în clocot apa și sunt delicioase. Într-un bol am pus toate ingredientele.

Avem salata, mango, peștele, pe care l-am curățat bine, avocado și boabele de edamame curățate. Ceapa am frecat-o cu sare și urmează să adăugăm dressingul. După ce am amestecat toate ingredientele, le-am pus într-un bol frumos, am prăjit și două felii de pâine și o să-i dau soțului să guste această salată minunată. Hai la degustat! ”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.  

Tavi Clonda a fost, de asemenea, prezent in bucătărie pentru a degusta preparatul delicios.

Gabriela Cristea: „Mi-am adus soțul din dotare ca să deguste!”

Tavi Clonda: „N-am mancat nimic special astazi. Mama, ce bine arată!”

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea: „Vrei sa iti fac eu o inghititura perfectă?”

Tavi Clonda: „Hai, dă-mi și in gurita! Eu sunt Iris, Victoria, cine sunt? Ia uite ma, imi da si in gurita!”

Gabriela Cristea: „Si un pic de painica prajita!”

Tavi Clonda: „Dar ce are prin ea, iubito? Cu mango pana acum n-am mancat.”

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Pâine cu rozmarin și ou, rețeta Roxanei Blenche. Iată cum poți să o transformi într-un desert rapid. „O pâine absolut delicioasă.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies