Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii? „Există riscul deshidratării.”

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii? „Există riscul deshidratării.”
Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii? „Există riscul deshidratării.”

Vedeta are un truc la care apelează pentru a preveni deshidratarea.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice, dar și rețete delicioase și trucuri utile în bucătărie. De data aceasta, însă, prezentatoarea TV a oferit un truc extrem de util în această perioadă. Gabriela Cristea a vorbit despre cum reușește să se mențină hidratată în perioada aceasta toridă a verii.

Gabriela Cristea, secretul pentru a-și menține corpul hidratat

Citește și: Gabriela Cristea, curățenie generală în congelator! Vedeta a aruncat trei sferturi din mâncare! „Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald.”

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce i-a răspuns Gabriela Cristea unei urmăritoare care a jignit-o pentru felul în care arată, în timp ce era live. „Nu mai accept să mă jignească nimeni.”

Perioada verii este una dificilă din punct de vedere al stării de sănătate. Temperaturile ridicate ne pot crea un adevărat disconfort termic, dar și stări de greață și amețeală. De aceea, este important să ne menținem corpul hidratat, să ne protejăm cât se poate de căldură și să avem grijă la alimentație.

La rândul său, Gabriela Cristea a semnalat în mediul online cât de greu este să faci față acestor temperaturi ridicate și a venit în fața urmăritorilor săi cu o soluție pentru a ne menține corpul hidratat. Mai exact, prezentatoarea TV susține că în această perioadă, prin transpirație, corpul nostru pierde săruri importante, ducând astfel la deshidratare. De aceea, vedeta îi sfătuiește pe urmăritorii săi să consume mai multă sare în această perioadă.
O altă alternativă ar fi să dizolve pastile cu săruri în apă, pe care ulterior să le consume.

Vă sfătuiesc să mâncați un pic mai sărat în perioada asta, pentru că prin transpirație se pierd și sărurile. Atunci aveți nevoie de o cantitate un pic mai mare de sare, ca să nu vă deshidratați. Eu, de exemplu, am o altă variantă. Mi-am desfăcut aici o pastilă cu săruri și să știți că le dau și fetelor câte o jumătate de pastilă pe zi, pentru că nu îmi place să mănânc sărat.

Vedeți și voi care variantă vi se potrivește mai bine, pentru că există riscul deshidratării .”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.   

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Teo Trandafir a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu lipsurile financiare. Cine i-a fost alături: „Dacă ești mare cu adevărat, atunci când omul e jos trebuie să sari să îl ajuți.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a gestionat Antonia un moment inedit pe scenă? Răspunsul artistei a cucerit publicul

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies