Ce i-a răspuns Gabriela Cristea unei urmăritoare care a jignit-o pentru felul în care arată, în timp ce era live. „Nu mai accept să mă jignească nimeni.”

Ce i-a răspuns Gabriela Cristea unei urmăritoare care a jignit-o pentru felul în care arată, în timp ce era live. „Nu mai accept să mă jignească nimeni.”
Ce i-a răspuns Gabriela Cristea unei urmăritoare care a jignit-o pentru felul în care arată, în timp ce era live. „Nu mai accept să mă jignească nimeni.”

Gabriela Cristea a reacționat după ce a fost jignită în mediul online, în timp ce era live pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, îndrăgita și cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împărțea de fiecare dată cu urmăritorii săi momente din viață, din carieră, din familie sau anumite schimbări pe care urmează să le facă. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea a anunțat pe rețele de socializare că a făcut o schimbare în ceea ce privește stilul alimentar și a început să țină un intermitent fasting, nu doar pentru a slăbi, ci și pentru a-și regenera organismul.

Bruneta și-a stabilit încă de atunci orele fixe la care să mănânce și a ținut la curent urmăritorii săi cu toate schimbările care au avut loc în viața ei. Jurnalista obișnuiește frecvent să intre live pe rețelele de socializare cu cei care o urmăresc și să discute diferite subiecte.

Ce i-a răspuns Gabriela Cristea urmăritoarei care a jignit-o live

Citește și: Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce le răspunde Gabriela Cristea celor care îi comentează viața pe rețelele de socializare. “În ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați.”

În timp ce prezentatoarea TV a intrat live pentru a răspunde întrebărilor din online, aceasta a abordat mai multe subiecte, până în momentul în care a fost jignită de către o internaută, iar ea nu am mai

putut să rabde și a reacționat. Urmăritoarea s-a legat de felul în care arată, iar vedeta TV a spus că nu mai acceptă ca nimeni să o jignească și a spus că nici ei nu-i place să fie așa, însă există anumite situații care nu pot fi schimbate.

In timpul live-ului, un utilizator a comentat răutăcios la adresa frumoasei jurnaliste: "Ce balenă ești."

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

„Mulțumesc, la fel. Ești drăguță. Nu mai accept să mă jignească nimeni. De ce să las pe cineva să mă facă balenă? Nu știu ce își închipuie oamenii, că pot să accept așa orice? Orice mârlănie și mitocănie. Duduia aia crede că mie-mi place să fiu așa grăsană, babană. Nu îmi place, dar nu am ce face, că sunt situații și situații și e foarte urât să-i jignești pe oameni, mai ales pentru aspectul fizic.

Dacă nu îți place, mută-te la alta care e mai bună și mai deșteaptă decât mine.”, a spus Gabriela Cristea  pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies