Ce le răspunde Gabriela Cristea celor care îi comentează viața pe rețelele de socializare. “În ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați.”

Ce le răspunde Gabriela Cristea celor care îi comentează viața pe rețelele de socializare. “În ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați.”
Ce le răspunde Gabriela Cristea celor care îi comentează viața pe rețelele de socializare. “În ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați.”

Gabriela Cristea a răspuns comentariilor răutăcioase pe care le primește pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii săi foarte multe lucruri din viața personală, profesională, rețete, trucuri de viață, povești neștiute de cei care o urmăresc, iar pentru faptul că este mereu atât de vocală, este, de asemenea, și comentată de urmăritorii săi. Astfel, în urma videoclipului pe care aceasta l-a postat cu privire la starea ei de sănătate de zilele trecute, prezentatoarea TV s-a trezit cu mai multe comentarii cu privire la faptul că nu este bolnavă sau că treburile pe care le face în casă nu sunt făcute de ea și de Tavi,

ci de Tina, cea care îi ajută la curățenie. 

“M-am întrebat mereu cât este de greu să fie într-o meserie cum este cea de stalker. Cred că e cumplit, pentru că trebuie să stai și să cauți în social media, printre cei toți pe care vrei să-i urmărești și să crezi că viața lor de acolo este întotdeauna minciuna, pentru că tu crezi într-o teorie a conspirației și, evident, dacă există o teorie a conspirației, cu siguranță și oamenii aceștia fac parte dintr-o teorie a  conspirației.

Problema este, dragilor, stalkeri deontologi de meserie, că nu fac parte din nicio conspirație și că, în ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați. Am început acest video pornind de la comentariile pe care unii le-au făcut la o postare simplă, pentru că am fost bolnăvioară și încă sunt bolnavă.”, a povestit Gabriela Cristea.

Ce spune Gabriela Cristea despre ajutorul primit la curățenia de acasă

Citește și: Starea care a făcut-o pe Gabriela Cristea să trișeze din nou cu privire la intermitent fasting. „Începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gabriela Cristea și-a exprimat părerea despre divorț! Vedeta nu este de acord cu acest lucru: „Partenerii ar trebui să facă toate eforturile până când în relația aia lucrurile să funcționeze.”

Gabriela Cristea a ținut să menționeze și faptul că Tina este angajata familiei și o tratează ca pe un membru important din ea, iar că de mâncarea pregătită în casă se ocupă în proporție de 99 la%. Vedeta a ținut să transmită, în ciuda faptului că postează de fiecare dată lucruri despre ea pe rețelele de socializare, cel care îi caută în videoclipuri detalii de viața ei, nu o cunosc de fapt, deloc, despre cum este ea și ce face de zi cu zi. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Tina nu vine la noi pentru că nu are ce face acasă, ea vine la serviciu, iar pentru serviciile ei, Tina este plătită, adică nu vă gândiți că e exploatarea omului de către om.

Mai mult decât atât, Tina e considerată la noi acasă ca făcând parte din familie și atunci dacă voi vă tratați urât familia este fix problema voastră. Noi ne tratam apropiații, prietenii și pe Tina ca făcând parte din familie. Și Tina se ocupă de partea de curățenie, v-am mai spus asta de nenumărate ori. De gătit mă ocup eu în proporție de 99%, o mai pun din când în când doar să-mi taie legumele sau sunt eu pe drum și îi spun să-mi pună puiul acela la fiert.
Și noi ne îmbolnăvim. Să nu credeți că boala pe noi ne afectează altfel. Și am zăcut în pat și nu am putut să mă ridic. Și ca să vă liniștesc, să știți că nu am ajuns persoană publică pentru că m-am născut eu cu stea în frunte. Nu! Am devenit persoană publică pentru că am muncit și muncesc de peste 30 de ani încoace în fiecare zi.”,
a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies