Starea care a făcut-o pe Gabriela Cristea să trișeze din nou cu privire la intermitent fasting. „Începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg.”

Starea care a făcut-o pe Gabriela Cristea să trișeze din nou cu privire la intermitent fasting. „Începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg.”
Starea care a făcut-o pe Gabriela Cristea să trișeze din nou cu privire la intermitent fasting. „Începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg.”

Gabriela Cristea a povestit ce a făcut-o din nou să trișeze cu privire la postul negru.

Gabriela Cristea a anunțat recent, pe rețelele de socializare, cum că dorește să se apuce de un post negru pentru regenerarea organismului, însă de fiecare dată când a încercat să-și ducă la bun sfârșit planul, ceva a intervenit și a dat-o peste cap. De această dată, prezentatoarea TV a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care spunea cât de rău se simte, din nou, iar starea de febră și moleșeală începe să se repete din ce în ce mai des, astfel că medicamentele pe care le ia nu-i mai permit să stea nemâncată. 

“Am frisoane, mă doare gâtul, abia mă țin pe picioare. Cum pot să mai ținem intermitent fasting când eu aș mânca o supă și cu ochii? Se spune că este nevoie de o perioadă în care organismul să se adapteze și că are nevoie să nu faci chestia asta brusc și să o pun în practică, pentru că organismul trebuie să fie într-o formă bună în momentul în care se apucă de acest post negru.
Cum ajung eu dacă răcesc și nu mă simt bine o dată pe săptămână? Am avut starea asta acum trei săptămâni, eu nu mai știu cum să gestionez toată această situație pentru că mi se pare inuman pentru orice organism, pentru că evident trebuie să iau și medicamente și chiar sunt împotriva medicamentelor, dar acum, ce să facem, dacă mă simt atât de rău, mai bine să iau ceva care să mă pună pe picioare.”,
a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea se gândește dacă postul negru este modalitatea potrivită pentru ea

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre cine este ea cu adevărat, diva de la televizor sau femeia simplă din social media: „Vreau să le arăt că diva aceea mănâncă și ceapă și usturoi.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”

Prezentatoarea TV a mai vorbit și despre momentele în care totul merge bine și nu înțelege, la un moment dat, ce se întâmplă de o face să cadă. Simte nevoia să mănânce mult mai multe fructe decât o făcea în mod obișnuit și chiar se gândește că poate nu este persoana care să fie potrivită la această modalitate de regenerare, deși este ambițioasă

și nu vrea să renunțe la ceea ce își propune.  “Mi se mai pare o chestie foarte interesantă. În momentul în care faci ceva pentru tine, începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg. De ce cazi sau poate nu am prins șmecheria față de treaba asta, cel puțin cu intermitent fasting. Simt nevoia să mănânc foarte multe fructe în ultima vreme, mai mult decât în mod obișnuit și să mă odihnesc mai mult decât o făceam înainte.
Poate că nu-mi priește mie sau poate că nu sunt eu persoana care să vibreze cu această modalitate, dar, una peste alta, eu sunt tot timpul ambițioasă și mă țin, de regulă, de toate lucrurile pe care mi le propun și pe care vreau să le fac. Uite, iar mă trezesc că trișez.”,
a mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies