Gabriela Cristea, curățenie generală în congelator! Vedeta a aruncat trei sferturi din mâncare! „Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald.”

Gabriela Cristea, curățenie generală în congelator! Vedeta a aruncat trei sferturi din mâncare! „Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald.”
Gabriela Cristea, curățenie generală în congelator! Vedeta a aruncat trei sferturi din mâncare! „Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald.”

Prezentatoarea TV le-a arătat urmăritorilor săi din mediul online care sunt alimentele de care a fost nevoită să se descotorosească.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Recent, însă, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț care a creat numeroase controverse în mediul online. Mai exact, Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce arunca mâncare din congelator.

Citește și: Ce i-a răspuns Gabriela Cristea unei urmăritoare care a jignit-o pentru felul în care arată, în timp ce era live. „Nu mai accept să mă jignească nimeni.”

Gabriela Cristea, curățenie generală în congelator! Vedeta a aruncat trei sferturi din mâncare!
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Ce ține Gabriela Cristea în congelator?

Prezentatoarea TV s-a hotărât să facă o curățenie generală în congelator, iar cu ocazia acestui lucru a fost nevoită să arunce o mare parte din alimentele care se aflau acolo. Mai exact, Gabriela Cristea a aruncat numeroase pungi de carne, pește, caserole cu sarmale, brânză, foi de plăcintă, vișine și alte lucruri. Deși a declarat în repetate rânduri că nu îi place risipa alimentară, vedeta a fost nevoită să scape de produsele care, spune ea, nu mai erau bune.

Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald. Hai să vedem ce avem în congelator, că dă pe dinafară. Grăsime de rață, înghețată. Sarmale de la Crăciun. Nu mai sunt bune. Asta este. Să vedeți acum câte aruncăm. Sarmale tot de atunci. Untură de porc de mangaliță, un pui, foi de plăcintă. Peștele nu mai e bun.

Mozzarella e bună. Puiul este bun, vodka e pentru gătit. Aia se aruncă, brânză veche de foarte mult timp. Ăla este bun, cașcaval adus din Italia. Peștele se aruncă, micii îi aruncăm. Carne, la revedere! Și brânza aia se aruncă, pentru că e de multă vreme. Vișinele din vișinată nu le mai mâncăm. Uitați-vă cât am aruncat din congelator! Și mai avem. 3 sferturi din congelator la gunoi și restul a rămas peste vară .”, a povestit Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies