Secretele Gabrielei Cristea pentru tocănița de cartofi! Ce trucuri are prezentatoarea TV pentru o tocăniță gustoasă: „Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească.”

Secretele Gabrielei Cristea pentru tocănița de cartofi! Ce trucuri are prezentatoarea TV pentru o tocăniță gustoasă: „Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească.”
Secretele Gabrielei Cristea pentru tocănița de cartofi! Ce trucuri are prezentatoarea TV pentru o tocăniță gustoasă: „Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească.”

Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea tocănița de cartofi.

Gabriela Cristea are o experiență vastă în bucătărie și a învățat de-a lungul timpului numeroase trucuri, pe care acum le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online. De data aceasta, prezentatoarea TV a gătit o tocăniță delicioasă și a postat rețeta pe pagina sa de Facebook.

Este o mâncare delicioasă și extrem de spornică. Nu costă foarte mult, este și de post și este și super gustoasă .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta Gabrielei Cristea de tocăniță de cartofi  

Citește și: Când știi că e copt cheesecake-ul? Gabriela Cristea a dezvăluit secretul ei. “Ce bine arată!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”

Ingrediente:

  • 10 cartofi;
  • o ceapă;
  • două căpățâni de usturoi;
  • boia dulce;
  • foi de dafin;
  • bulion;
  • ulei;
  • pătrunjel;
  • sare și piper.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Vedeta a oferit sfaturi și trucuri utile în bucătărie.

Înainte de orice, începem să curățăm ceapa și usturoiul, pentru că sunt primele care merg la mâncare. Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească. Îmi place să fac tocănița de cartofi în oala de fontă. În oala de fontă punem niște ulei de măsline, nu foarte mult. Tot aici punem ceapa și usturoiul, pe care le-am tăiat, să se călească.

După ce s-a înmuiat bine ceapa și s-a călit usturoiul, punem cartofii și îi gătim un pic. După 2-3 minute adăugăm și boia de ardei și foaia de dafin, pentru că și boia de ardei trebuie să se gătească, dar nu mai mult de un minut, pentru că după aceea se arde și devine amară. Punem apa cât să-i acopere și îi lăsăm la fiert pentru aproximativ 15-20 de minute.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Recomandat ar fi să faceți mâncărica asta cu cartofi din ăia cu coajă roșie, care se păstrează un pic mai tari.

Nu trebuie să fiarbă foarte mult. Trebuie să fie aldente. O să scot un cartof și o să-l pisez în farfurie, pentru că aș vrea să îngroș un pic sosul și asta se întâmplă de la amidonul din cartof. Dacă puneți bulionul înainte, cu siguranță cartofii voștri nu se vor mai fierbe și vor rămâne cruzi la interior. Acum fac sosul și tot acum trebuie să dau și gust mâncării.
Nu uitați să puneți sare și piper. Mai lăsăm încă 2-3 minute să fiarbă și mâncarea noastră este gata. Am luat și pătrunjel, pe care o să-l pun deasupra
.”, a explicat prezentatoarea TV.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele: „În bucătărie există mereu trucuri care să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies