Bill Gates a spus ce va fi după terminarea pandemiei de coronavirus: „Vor dispărea”

Bill Gates
Bill Gates despre terminarea pandemiei de coronavirus

Iată ce schimbări vor avea loc în următoarea perioadă, după ce pandemia de coronavirus se va încheia, potrivit lui Bill Gates.

La cinci ani de când a prevăzut pandemia de coronavirus, Bill Gates a dezvăluit ce se va întâmpla pe viitor, când acest virus va fi eradicat.

Co-fondatorul Microsoft a dezvăluit că, în continuare vor fi schimbări majore în ceea ce privește modul de călătorie al oamenilor, precum și efectuarea afacerilor în viitor.

Bill Gates spune că jumătate din călătorie de afaceri o să dispară chiar și după pandemie.

„Predicția mea ar fi că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele de la birou vor dispărea”, a declarat co-fondatorul Microsoft în timpul unei conferințe în această săptămână.

Citeste si: Nicușor Dan, despre testarea bucureștenilor pentru Covid-19: „E bine să facem o testare masivă”

Gates a adăugat că, de acum înainte, companiile vor avea un „prag foarte ridicat” pentru a călători și pentru a desfășura întâlniri de afaceri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„La fel cum după Al Doilea război Mondial femeile au intrat pe piața muncii și multe dintre acestea și-au păstrat slujbele, apare ideea de „E nevoie să merg acolo fizic?”.  „Putem să ne punem această întrebare”,  spune Gates. Acest lucru se aplică întâlnirilor de lucru, dar și pentru alte interacțiuni personale anterioare.

Pandemia de coronavirus
Pandemia de coronavirus, schimbări importante[Sursa foto: PixaBay]

„Ideea de a învăța sau de a avea o programare la medic sau un apel la job, să zicem pentru vânzări, în care interacțiunea se face doar prin ecran, fie prin Zoom sau Microsoft Teams, se va schimba complet , spune Gates.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel: „Dacă am face acest lucru, în două săptămâni s-ar termina pandemia în România”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai multe companii, printre care Facebook, Twitter ori Microsoft au anunțat deja o politică permanentă de lucru la domiciliu pentru angajații eligibili. De asemenea, angajații au oțiunea de a alege să lucreze într-un model hibrid, în care pot face naveta la birou în unele zile, potrivit The National Interest.

„Cred că oamenii vor merge mai puțin la birou. Se va ajunge chiar la folosirea în comun a birourilor unei companii în care are angajații vin în zile diferite la lucru”, a mai spus Bill Gates.

Ce spune Bill Gates despre munca de la distanță

Munca de la distanță are efect direct și asupra celei sociale, în comunitate, crede fondatorul Microsoft. Dormitorul va deveni cea mai importantă parte a casei, designul locuințelor se va regândi.

„În orașele care au mare succes, ca Seattle și San Francisco... chiar și pentru o persoană cu salariu mare, care acum cheltuie o sumă importantă de bani pentru chirie”, în lipsa nevoii de a merge zilnic la birou, oamenii nu vor mai vrea să plătească sume mari de bani pentru a locui

în centrul orașului și se vor retrage în locuințe mai mari în suburbii, în locuri mai puțin aglomerate”, a mai prezis Gates.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Pensii 2020. Zi importantă pentru milioane de români. Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies