Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”

cine este ana baniciu
Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”

Majoritatea persoanelor o cunosc pe Ana Baniciu încă din momentul în care a interpretat rolul din „La La Band”. Însă știați că aceasta cunoaște foarte bine limba germană?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Ana Baniciu, dar și cum a reușit să ajungă în punctul în care se află în prezent, atunci când vine vorba despre cariera sa. În plus, descoperiți și câteva amănunte despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

 

Cine este Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a născut pe data de 28 ianuarie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 29 de ani. Aceasta era poreclită înainte cu mulți ani, de către apropiați, Barbie Doll sau Ann.

Ana Baniciu a absolvit Colegiul German Goethe și a intrat la Facultatea de Științe Politice, din cadrul SNSPA, secția fiind Relații Internaționale și Studii Europene. Acolo a fost și perioada în care a cunoscut-o pe Alina Eremia, din pricina faptului că au fost colege de facultate.

Aceasta a absolvit și Școala de Muzică nr. 1 din București, la secția pian, dar și Școala de Televiziune și Film, acolo unde a desfășurat anumite cursuri, în acest domeniu.

debutul in cariera al anei baniciu

Citeste si: Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."

 

Debutul în carieră al Anei Baniciu

Ana Baniciu a cochetat cu lumea muzicii însă de la vârsta de 3 ani. În momentul în care a împlinit vârsta de 4 ani, aceasta a participat într-un concurs prin intermediul Corului Alegretto, din care făcea parte. Tot în perioada în care era doar un mic copil, Ana Baniciu a participat și la mai multe emisiuni pentru copii, dar și la festivaluri internaționale care erau organizate în Italia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Datorită faptului că Ana Baniciu a luat parte la cursurile din cadrul Școlii de Televiziune și Film, aceasta a intrat și în lumea actoriei, odată ce a obținut un rol în nu doar unul, ci în două sezoane ale serialul „Pariu cu viața”, acolo unde a participat la un casting și a fost aleasă dintre peste 30.000

de persoane.

Ana Baniciu a interpretat rolul Danei, în serialul „Pariu cu viața”, acolo unde cânta în trupa „La La Band” și se înțelegea foarte bine cu ceilalți actori, cu care s-a și împrietenit destul de repede, păstrând legătura și în prezent.

ana baniciu wikipedia

Citeste si: Cum arată STANA IZBAȘA la vârsta de 53 de ani. Acum 18 ani era în topurile muzicale alături de Nicu Paleru

Odată cu trecerea timpului, Ana Baniciu și-a făcut apariția în lumea showbiz-ului treptat, până în momentul în care a participat la o emisiune de aventură, alături de buna sa prietenă Raluka. Cele două au reușit să câștige concursul, ceea ce le-a adus un plus în cariera pe care deja o aveau. Tot alături de Raluka a mai participat și la o emisiune în care vedetele imită artiști cunoscuți, emisiune în care au uimit pe toată lumea cu talentul lor atât actoricesc, cât și muzical.

Pe lângă rolul din serialul în care a jucat la o vârstă mai fragedă, Ana Baniciu a reușit să-și păstreze talentul de artistă și odată cu lansarea mai multor melodii și colaborări, alături de Doddy și Puya („Iubire sau război”), dar și single-uri precum: „Karma”, „N-a fost să fie”, „Aromă de iarnă”, „Am crezut”, „CSF n-ai CSF” și multe altele.

Citeste si: Ce vârstă are BIANCA MITROI de la CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie

După o relație de aproape doi ani, Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie, anul trecut, de către iubitul ei Edy Kovacs. Deși până în momentul cererii, aceasta a dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, odată cu fericitul eveniment, Ana Baniciu a decis că este un moment potrivit pentru a-l împărtăși cu cei care o îndrăgesc și în mediul online.

În momentul în care Edy Kovacs a decis că este momentul să facă pasul cel mare, cei doi se aflau într-o vacanță minunată în Coasta Amalfi, Italia. Bineînțeles că momentul a trebuit să fie surprins, iar Ana Baniciu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu inelul de logodnă primit de la iubitul său, alături de un mesaj pe măsură.

„Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat!   Sunt foarte fericită… sincer vă zic!”,  a scris Ana Baniciu pe contul său de Instagram.

Aceasta a ținut să precizeze cât de norocoasă și binecuvântată se simte în acel moment, dar și pentru că Edy a apărut în viața sa. Mai multe persoane apropiate ale artistei i-au urat toate cele bune, iar printre acestea s-au numărat și Lidia Buble, Giulia Anghelescu și Sore Mihalache.

ana baniciu a fost ceruta in casatorie

Citeste si: Cine a fost MARILYN MONROE. “Sunt om bun, dar nu un înger. Eu fac păcat, dar eu nu sunt diavolul. Sunt doar o fată mică într-o lume mare, în încercarea de a găsi pe cineva să iubească"



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum arată STANA IZBAȘA la 53 de ani. Acum 18 ani era în topurile muzicale alături de Adrian Minune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies