Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

oana marica si alex bodi
Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

Oana Marica a confirmat relația cu Alex Bodi! Cine este Bunesa și ce relații amoroase a mai avut în trecut

În anul 2010, Oana Marica, o frumoasă tânără din Urlaţi era încoronată Miss Turism. Anii au trecut şi uşor, uşor Oana a intrat în atenţia publicului şi mai ales a showbiz-ului autohton. Această mutare pe tabla de şah a putut fi realizată, datorită relaţiilor pe care aceasta le-a avut. Una dintre cele mai mediatizate relaţii amoroase a fost cu fotbalistul Marius Niculae. Aceasta a evoluat pe postul de atacant, la echipa Dinamo București.  

Cine este Oana Marica, numită de presa tabloidă şi “Bunesa”

cu cine este oana marica
Oana Marica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

Conform surselor acelor vremuri, se pare că fotbalistul a făcut multe sacrificii pentru tânăra cu aspiraţii înalte. Relaţia celor doi a durat patru ani şi a fost presărată cu multe evenimente fericite şi nefericite.

Acesta a cerut-o în căsătorie într-o destinaţie de lux a Dubaiului şi i-a oferit un inel de logodnă, chiar de ziua ei.

Cererea în căsătorie a fost una extrem de romantică. Marius Niculae a presărat cu petale de trandafir în camera de hotel, întrebarea… ”Vrei să te măriţi cu mine?”

Răspunsul pozitiv nu a întârziat să apară şi Oana Marica, a pozat rapid inelul şi a oferit marea veste tuturor.

Nebănuite sunt căile dragostei, pentru că… cei doi au ales să se despartă în anul 2017. În urma acestei relaţii, Marius Niculae ar fi rămas fără bunurile lui cele mai de preţ.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Întrebată într-o emisiune tv a trustului Intact, despre relaţia cu Marius Niculae, Oana Marica a precizat: ”Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea.

Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are business.(...) Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta.”

Totuşi, contrar aparenţelor din presa tabloidă, Oana Marica evită apariţiile pe micile ecrane: “Vreau să demonstrez că pot și alfel.

Nu neapărat să demonstrez cuiva, ci mie. Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

Presa mondenă a speculat că "vinovat" pentru despărţirea dintre Oana Marica si Marius Niculae ar fi fost un fost iubit italian, pe nume Stefano Ricucci. Acesta ar fi fost eliberat din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă pentru evaziune fiscală.

Cu ce se ocupă Oana Marica

Oana Marica a confirmat relația cu Alex Bodi
Oana Marica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Frumoasa şatenă se răsfață mereu la propriul salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi a capitalei. Oana Marica, îndeplineşte cu tărie ceea ce cu ani în urmă a câştigat… titlul de Miss Turism. Destinaţiile luxoase şi pozele provocatoare pot fi admirate pe conturile ei de socializare.

Oana Marica a confirmat relația cu Alex Bodi

Oana Marica a confirmat relația cu Alex Bodi, în cadrul unui interviu. Bunesa a oferit detalii despre povestea de dragoste, pe care o trăit-o alături de Bodi.

”Nu vreau să spun că suntem împreună, dar pot spune că nu ne-am certat niciodată. Când ne-ați văzut în aceeași locuri, chiar așa era. În ultima vacanță în care am fost împreună a fost și fetița lui. Are două fetițe superbe, inteligente, frumoase. Fericită sunt, dar fericirea mea este relativă, încerc să-mi fac globul meu, să nu mă atingă nimic rău. Dacă m-ați văzut alături de el prin vacanțe înseamnă că este genul meu. Bine… uneori cu toții mai facem greșeli în viață, dar ni le asumăm. Așa am fost tot timpul, discretă, mi se pare că nu ar trebui să intereseze pe nimeni viața mea personală, dacă vreau să arăt ceva, arât... Mă văd mămică, când depășeti pragul de 30 de ani începi să-ți dorești lucruri, să-ți imaginezi, să te întrebi când vine și momentul ăla. Mâine nu aș vrea, dar cred că sunt pregătită pentru un copil. Vreau și o familie, mă văd în punctul ăla, dar nu fac nimic în direcția asta. Când o veni, o veni și gata...", a declarat Oana Marica la acea vreme.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies