Biscuiți cu cremă de caramel. Cei mai fragezi biscuiți pe care i-ai gustat!

reteta pentru desert

Biscuiți cu cremă de caramel

Biscuiții cu cremă de caramel se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Biscuiți cu cremă de caramel.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cei mai gustoși Biscuiți cu cremă de caramel, preparați așa cum se cuvine.

 

Rețetă de  Biscuiți cu cremă de caramel

Rețeta delicioasă de Biscuiți cu cremă de caramel, absolut minunați, se prepară în doar 6 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de  Biscuiți cu cremă de caramel  este de o ora

retete de prajituri de casa
Biscuiți cu cremă de caramel[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare – 30 de minute

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp total – o ora si 30 de minute

Rețeta de  Biscuiți cu cremă de caramel  este pentru 4 persoane

crema de caramel
Biscuiți cu cremă de caramel[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucul secret pentru a evita lipirea orezului de fundul oalei. Gospodinele vor fi uimite

Ingrediente –  Biscuiți cu cremă de caramel

  • 300 g unt
  • 250 g zahăr pudră
  • 2 gălbenuș de ou
  • O esență de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • Un pliculeț de praf de copt
  • 450 g făină
  • 450 g caramel dulce de leche

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

biscuiti cu crema de caramel recipe
Biscuiți cu cremă de caramel[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare -  Biscuiți cu cremă de caramel

  1. În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți este să începeți prin a preîncălzi cuptorul la o temperatură de 150°C. Tot acum ne vom ocupa și de tăvile de care avem nevoie pentru biscuiții cu crema de caramel. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să așezați hârtie de copt în 2 tăvi de dimensiuni mai mari.
  2. În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga zahărul și untul. Cele două ingrediente se amestecă bine de tot, cu ajutorul unui mixer, astfel încât, la final, să obținem o nuanță mai pală a compoziției. Se adaugă imediat apoi, și un gălbenuș de ou, esența de vanilie, dar și coaja rasă de lămâie. Toate ingredientele se bat bine, până când sunt combinate așa cum ne dorim.
  3. A venit timpul să adăugăm și praful de copt, făina, dar și un vârf de cuțit de sare. Astfel, ingredientele noastre împreună, vor rezulta un aluat moale, care ulterior, se va înveli în folie de plastic, pentru a se introduce la frigider, timp de aproximativ 2 ore.
  4. După trecerea acestui interval de timp, vom rula aluatul pe o suprafață plată, pe care am presărat făină, în prealabil, până ajunge la o grosime de aproximativ 5 mm. Astfel, odată ajungi la această dimensiune, vom tăia 40 de biscuiți, pentru ca la final să obținem 20 de biscuiți. Prin urmare, în continuare, vom așeza cei 40 de biscuiți pe tăvile pregătite încă de la începutul acestei rețete, pentru a le introduce ulterior la cuptor, timp de aproximativ 30 de minute.
  5. După acest interval de timp, vom scoate tăvile de la cuptor, ulterior și biscuiții din tăvi, și îi vom lăsa deoparte, pentru a se răci complet.
  6. Acum că biscuiții noștri delicioși sunt răciți complet, vom pune caramelul dulce de leche într-un poș sau într-o pungă, pentru ca mai apoi să ornăm câte un biscuite, iar ulterior să îl lipim de un al doilea. Procesul se repetă și pentru restul biscuiților. Rețeta de biscuiți cu cremă de caramel este gata și se poate servi. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

tort de biscuiti cu crema caramel
Biscuiți cu cremă de caramel[Sursa foto: freepik]

Citește și: Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. Invită partenerul la o cină deosebită!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. Invită partenerul la o cină deosebită!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies