Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. Invită partenerul la o cină deosebită!

retete de paste

Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc

Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea

prepara o rețetă perfectă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase paste ravioli cu sos de roșii și busuioc, preparate așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc 

Rețeta delicioasă de  paste ravioli cu sos de roșii și busuioc, absolut minunate, se prepară în doar 4 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc este de 15 minute 

retete de paste fainoase
Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare - 15 minute 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Timp total - 30 de minute 

Rețeta de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc este pentru 2 persoane 

paste ravioli cu sos de rosii si busuioc recipe
Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Lasagna cu sos bolognese. Se poate mânca din priviri!

Ingrediente – Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc 

  •  700 g de roșii  
  • Sare 
  • Piper 
  • 3 linguri de ulei de măsline 
  • 3 cepe roșii 
  • 4 căței 4 căței de usturoi 
  • Cimbru 
  • Busuioc 
  • paste raviolli sau orice alt tip doriți 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

retete pentru cina
Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - paste ravioli cu sos de roșii și busuioc 

  1. In primul și în primul rând, ne vom ocupa de prepararea pastelor. Așadar, vom avea nevoie de o cutie de paste raviolii, pe care le vom pune la fiert, într-o oală de dimensiuni mai mari, pe care au umplut o cu apă și am adăugat un praf de sare.
    Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe cutie. În continuare, odată ce acestea vor fi fierte, le vom scoate din apa în care au fiert și le vom lăsa să se scurgă într-o sită, separat. 
  2. Între timp virgula ne vom ocupa de restul ingredientelor. Așadar virgule vom începe prin a curăța ceapa, dar și usturoiul, pe care pe toate le vom toca mărunt, iar ulterior vom avea nevoie și de o tigaie de dimensiuni mai mari.
    În respectiva tigaie, vom adăuga uleiul de măsline, dar și ceapa și usturoiul pentru a le căli, până când se vor schimba la culoare și vor avea o nuanță aurie. 
  3. Separat, vom opări puțin roșiile, pentru a se decoji mult mai repede, iar ulterior după ce le-am decojit, le consider obiect cu blenderul și le vom amesteca cu ceapa și usturoiul călite din tigaie. Ingredientele se vor mai lăsa pentru timp de câteva minute pe aragaz, în tigaie, pentru a scădea. În acest timp le vom condimenta cu sare și piper, și puțin cimbru. În continuare, vom lua tigaia de pe foc și eu vom lăsa la rece, deoparte. 
  4. Odată ce am fiert pastele ravioli, vom avea nevoie și pentru el de o altă tigaie de dimensiuni mai mari, pentru AL căli timp de câteva minute în puțin ulei cu măsline. Imediat apoi virgule le vom scoate din tigaie, le vom așeza pe farfurii, și le vom servi după ce am adăugat deasupra sosul de roșii. Pastele ravioli cu sos de roșii, se pot orna cu puțin busuioc, iar rețeta este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.  

paste cu sos de rosii si busuioc
Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort de ciocolată cu cafea. Perfect de savurat alături de o ceașcă de cafea!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Tort de ciocolată cu cafea. Perfect de savurat alături de o ceașcă de cafea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies