Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea
Rețetă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc
Rețeta delicioasă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc, absolut minunate, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc este de 15 minute
Timp de preparare - 15 minute
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Timp total - 30 de minute
Rețeta de paste ravioli cu sos de roșii și busuioc este pentru 2 persoane
Citește și: Lasagna cu sos bolognese. Se poate mânca din priviri!
Ingrediente – Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc
- 700 g de roșii
- Sare
- Piper
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 cepe roșii
- 4 căței 4 căței de usturoi
- Cimbru
- Busuioc
- paste raviolli sau orice alt tip doriți
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare - paste ravioli cu sos de roșii și busuioc
- In primul și în primul rând, ne vom ocupa de prepararea pastelor. Așadar, vom avea nevoie de o cutie de paste raviolii, pe care le vom pune la fiert, într-o oală de dimensiuni mai mari, pe care au umplut o cu apă și am adăugat un praf de sare.
- Între timp virgula ne vom ocupa de restul ingredientelor. Așadar virgule vom începe prin a curăța ceapa, dar și usturoiul, pe care pe toate le vom toca mărunt, iar ulterior vom avea nevoie și de o tigaie de dimensiuni mai mari. În respectiva tigaie, vom adăuga uleiul de măsline, dar și ceapa și usturoiul pentru a le căli, până când se vor schimba la culoare și vor avea o nuanță aurie.
- Separat, vom opări puțin roșiile, pentru a se decoji mult mai repede, iar ulterior după ce le-am decojit, le consider obiect cu blenderul și le vom amesteca cu ceapa și usturoiul călite din tigaie. Ingredientele se vor mai lăsa pentru timp de câteva minute pe aragaz, în tigaie, pentru a scădea. În acest timp le vom condimenta cu sare și piper, și puțin cimbru. În continuare, vom lua tigaia de pe foc și eu vom lăsa la rece, deoparte.
- Odată ce am fiert pastele ravioli, vom avea nevoie și pentru el de o altă tigaie de dimensiuni mai mari, pentru AL căli timp de câteva minute în puțin ulei cu măsline. Imediat apoi virgule le vom scoate din tigaie, le vom așeza pe farfurii, și le vom servi după ce am adăugat deasupra sosul de roșii. Pastele ravioli cu sos de roșii, se pot orna cu puțin busuioc, iar rețeta este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Tort de ciocolată cu cafea. Perfect de savurat alături de o ceașcă de cafea!