Biscuiții cu marmeladă de fructe de pădure reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cei mai gustoși Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure, preparați exact pe gustul vostru.
Rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure, absolut delicioasa, în doar 8 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure este de 18 minute
Timp de preparare – 12 minute
Timp de r ă cire – 30 de minute
Timp total – o ora
Re ț eta de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure este pentru 6 persoane
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente – Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure
Ingrediente pentru aluat:
- 120 de grame de unt, la temperatura camerei
- 100 de grame de zahăr brun
- 1 ou mare, la temperatura camerei
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 230 de grame de făină albă
- O jumătate de linguriță de praf de copt
- Un sfert de linguriță de sare
Ingrediente pentru
umplutură:- O jumătate de cană de marmeladă de fructe de pădure
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Mod de preparare - Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure
Pasul 1. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătiți o tavă pentru copt, acoperind-o cu hârtie de copt.
Pasul 2. Într-un bol mare, bateți 120 de grame de unt, la temperatura camerei și 100 de grame de zahăr brun până când devin pufoase și ușoare. Adăugați oul, la temperatura camerei și 1 linguriță de extract de vanilie și amestecați bine.
Pasul 3. Într-un bol separat, combinați 230 de grame de făină albă, o jumătate de linguriță de praf de copt și un sfert de linguriță de sare. Adăugați această combinație de ingrediente uscate peste amestecul de unt și amestecați până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
Pasul 4. Formați aluatul într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic. Lăsați-l la frigider pentru 30 de minute.
Pasul 5. Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață unsă cu făină. Folosiți o formă de copt în formă pătrată (sau orice altă formă preferată) pentru a tăia aluatul în bucăți. Așezați bucățile de aluat pe tava de copt pregătită și umpleți-le cu marmeladă de fructe de pădure, peste care veți mai așeza un strat de biscuite, pe care îi veți coace în cuptorul încălzit pentru 10-12 minute sau până când marginile devin aurii.
Pasul 7. Lăsați biscuiții să se răcească pe tava de copt timp de câteva minute și apoi transferați-i pe un grătar pentru a se răci complet.
Pasul 8. Serviți Biscuiții cu marmeladă de fructe de pădure, cu un pahar de lapte sau cu o ceașcă de ceai cald.
Biscuiții cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure sunt gata și se pot servi. Poftă bună!