Biscuiţi de casă şpriţaţi – fragezi, deosebit de delicioși și aromați. Fă-i după rețeta asta simplă din 5 ingrediente ca să-ți iasă la fel ca la mama acasă!
Biscuiţi de casă şpriţaţi Timpi de preparare
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 10 min
Gata in: 25 min
Biscuiţi de casă şpriţaţi Ingrediente
260 g făină
250 g unt
2 albuşuri
100 g zahăr pudră
1 praf sare
Citeste si: "Oauă ţărgăsiti cu piperchi"- mâncăruri străvechi. Cum se prepară micul dejun preferat de aromânii dunăreni
Citeste si: Plăcintă cu mere: ce să pui în compoziţie pentru un gust desăvârşit
Citeste si: Omleta grecească: Rețeta și ingredientul care-i dă tot gustul
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Biscuiţi de casă şpriţaţi Mod De Preparare
1. Se freaca untul moale cu zaharul. Albusurile se bat usor cu un praf de sare, fara a le transforma în spuma.
2. Se pun albusurile peste amestecul de unt cu zahar, apoi se adauga faina si se omogenizeaza.
3. Aluatul obtinut se pune într-un pos striat sau într-o punga taiata în colt, la un capat.
4. În tava de copt tapetata cu hârtie speciala se pun cu posul biscuiti drepti sau sub diferite forme.
Se coc circa 10 minute, se lasa sa se raceasca în tava si apoi se desprind de hârtie.sursa: retete.unica.ro