Blestemul unei boli rare – Femeia care miroase mereu a peste si ceapa

Blestemul unei boli rare – Femeia care miroase mereu a peste si ceapa
Blestemul unei boli rare – Femeia care miroase mereu a peste si ceapa

Din cauza unei boli rare, o femeie din Marea Britanie trăieşte un coşmar în fiecare zi: corpul ei miroase a peşte, ceea ce îi face viaţa un iad. Kelly Fidoe-White suferă de Trimetilaminurie – o boală metabolică pentru care nu există tratament.

Mirosul poate fi intermitent, iar intensitatea lui poate fi influenţată şi de dietă, fluxul hormonal sau de medicaţia administrată. Kelly a început să consulte mai mulţi doctori în adolescenţă, dar niciunul n-a reuşit să-i dea un diagnostic.

În 2015, după ani de documentare şi numeroase teste, femeia a fost în sfârşit diagnosticată cu Trimetilaminurie.

Totuşi, Kelly n-a reuşit să afle dacă boala i-a fost transmisă genetic sau dacă a dezvoltat-o în primii ani de viaţă. Oricum, ea a început să observe că ceva nu e în regulă în timpul şcolii primare.

"Când ceilalţi copii îmi spuneam că miros a peşte, de ruşine le spuneam că am în geantă un sandviş cu pastă de peşte. A fost foarte dificil să suport boala în timpul adolescenţei”, mărturiseşte Kelly.

Din păcate, problemele n-au încetat în adolescenţă. Chiar şi acum, din cauza bolii de care suferă, Kelly este marginalizată de societate.

Sursa: incredibilia.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sfanta Maria Mare. Ce trebuie sa faca fetele si ce inseamna daca infloresc trandafirii in aceasta zi. Afla si alte traditii, obiceiuri, superstitii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Unde petrecea Dan Negru ore întregi în adolescență “….cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies