Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău

Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău
Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău

Realizează un blush cremos la tine și bucură-te de o pată de culoare în obrajii tăi.

Foarte multe doamne și domnișoare au extrem de mare grijă la rutina lor de make-up, astfel că iubitoarele celor care doresc să adauge o notă de culoarea tenului lor nu vor rata niciodată stropul de roz pe care să-l pună în obraji cu ajutorul unui blush. În schimb, dacă ești de fiecare dată foarte atentă la produsele și ingredientele pe care le utilizezi asupra pielii tale, cu siguranță ești în locul potrivit de unde să înveți cum să realizezi un fard de obraz chiar la tine acasă.

Pe lângă faptul că îl poți realiza ori de câte ori ai nevoie, apoi să îl depozitezi și să te bucuri de el mult timp, acesta poate să evite apariția unor alergi asupra tenului sau probleme nedorite, mai ales dacă el este unul sensibil.

Cum să realizezi un fard de obraz cremos chiar la tine acasă

Citește și: Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi. Produsele esențiale care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de beauty

Blush cremos natural
Blush cremos natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 sfaturi simple de machiaj pentru obraji, pentru a arăta bine pe tot parcursul zilei

Baza acestui tip de produs a fardului de obraz este cu siguranță untul de sheea, care te va ajuta în primul rând să hidrateze pielea, să o catifeleze, dar să și rămână în aceeași consistență după ce l-ai adăugat în recipientul în care l-ai depozitat.

Aveți posibilitatea să alegeți și colorantul pentru această rețetă, astfel că puteți folosi pudra de cacao pentru o nuanță de maro, pe care să o puneți în diferite cantități tocmai pentru a ajunge la culoarea dorită. Pulberea de mica este un praf mineral natural care este folosit pentru a colora foarte multe produse cosmetice și săpunuri. Astfel, utilizarea acestuia vă va ajuta să obțineți o cremă strălucitoare, iar, de asemenea, aceasta poate fi găsită într-o gamă largă de culori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • 1 lingură unt de shea
  • 1/4 lingurita colorant, pudră de cacao și mica
  • Un recipient
  • Scobitori sau linguri mici

Topiți untul de sheea într-o oală dublă, însă  evitați să îl încălziți în cuptorul cu microunde, deoarece, dacă se supraîncălzește, acesta poate deveni granulat.

Turnați untul de sheea topit într-un recipient gol, apoi adăugați cantitatea de colorant și amestecați foarte bine. Nu lăsați tot colorantul peste unt deodată, deoarece el se va strânge, așa că mai bine optați pentru a-l presăra și să amestecați totul foarte încet. Trebuie să faceți acest proces în jur de 5 minute, apoi să îl lăsați să se răcească complet și să se întărească. Nimic mai simplu, mai ales dacă le-ați adăugat deja într-un recipient cu capac pe care îl puteți păstra de acum înainte de fiecare dată când aveți nevoie.
Puteți folosi foarte simplu degetele pentru a-l aplica, dar și o pensulă de fard de obraz dacă doriți și vă veți comporta cu el ca orice alt produs cremos pe care îl aveți în trusa voastră de make-up.

Beneficiile utilizării acestui produs realizat în casă

Blush cremos natural
Blush cremos natural[Sursa foto: freepik]

Este cea mai simplă metodă prin care poți avea grijă de tenul tău, folosindu-te de câteva trucuri prin care să realizezi produsele de machiaj chiar la tine acasă.

Dacă nu găsești nuanța potrivită în magazin, acum este momentul să îl poți realiza chiar tu și să te bucuri de faptul că nu te vei mai confrunta cu anumite alergii nedorite sau iritații ale pielii. Cum toate produsele de machiaj sunt pline de diferite substanțe despre care am auzit mai mult sau mai puțin, același lucru este valabil și pentru fardul de obraz pe care tu îl adaugi pentru a obține o notă de culoare. Din cantitatea de unt de sheea și colorant pe care ai cumpărat-o vei putea realiza de fiecare dată o astfel de compoziție, iar din punct de vedere financiar, cu siguranță vei ieși mereu mai câștigat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Blush cremos natural



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă. Motivul pentru care vei renunța la eyelinerul din comerț

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies