Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi. Produsele esențiale care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de beauty

Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi
Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi

Produsele esențiale de make-up care nu trebuie să îți lipsească din rutina ta. Poți arăta impecabil fără să încarci tenul.

Rutina de make-up cu siguranță diferă de la o persoană la alta, așa cum este cazul și multor alte tratamente de întreținere la care persoanele apelează. Dacă și tu ești iubitoare a frumosului, cu siguranță nu vei ieși din casă până când nu vei apela și tu la câteva trucuri de machiaj care să te facă să strălucești. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași influențată de make-up artiștii de pe internet care au sute de produse pe care să le folosească, deoarece de fiecare dată ajung să aibă nevoie tot de cele care sunt esențiale.

Nu trebuie să cheltui sume uriașe de bani pentru arăta bine și nici nu trebuie să pierzi numărul produselor de make-up din sertar, pe care să ajungi să nu le folosești la timp și să expire. Este de ajuns să ai câteva produse bine stabilite, cu care tenul tău deja s-a obișnuit, pe care să le folosești de câte ori simți nevoia sau de fiecare dată când ai un eveniment special în viața ta.

Ce produse și accesorii îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi

Citește și: Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă. Motivul pentru care vei renunța la eyelinerul din comerț

Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.
Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce conține fondul de ten. Cum se alege corect nuanța

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Este foarte simplu să arăți bine de fiecare dată când ieși din casă, însă trebuie să respecți și câțiva pași pentru ca machiajul tău să fie unul impecabil. Câte un produs pentru fiecare întrebuințare îți este de ajuns, astfel că este important să începi cu ceva pentru îngrijirea pielii, deoarece dacă nu este curățată cum trebuie, atunci toate impuritățile vor face ca machiajul tău să nu se așeze așa cum tu îți dorești.

Un produs de tonifiere care să restabilească echilibrul pielii este la fel de important, iar ultimul pas pe care trebuie să-l faci atunci când aplici machiajul este să-ți hidratezi pielea foarte bine, iar în funcție de produsele tale preferate, poți alege o cremă hidratantă potrivită tipului tău de piele. Dacă vorbim de produsele de machiaj, atunci ai nevoie de un fond de ten la fel de hidratant, cu o acoperire în funcție de nevoile tale, care să hidrateze și să păstreze pielea luminată pe întreg parcursul zilei.

Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.
Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.[Sursa foto: freepik]

Cu toate acestea, dacă vorbim despre un fond de ten de zi cu zi, cel mai bine ar fi să optezi pentru unul cu acoperire medie și cu o textură ușor de suportat multe ore la rând. Și corectorul este la fel de esențial în rutina noastră de machiaj, așa că alege o nuanță ușor mai deschisă decât a fondului de ten și aplică într-un strat subțire pentru a ascunde cearcănele și alte imperfecțiuni întâlnite pe pielea ta.

Pudra translucidă te va ajuta ca fondul de ten să nu se strângă pe parcursul zilei și să ai acel ten mat, ca de porțelan, care să reziste întreaga zi. Culoarea din obraji nu ar trebui să lipsească niciodată, așa că un fard de obraz este tot ce ai nevoie pentru un plus de strălucire tenului tău. Un aspect natural este dat de culoarea rozalie, ce oferă pielii tale aspectul de sănătos și hidratat.
Nu uita nici de sprâncenele definite, în funcție de trăsăturile feței tale, care să te ajute să îți contureze privirea, iar pentru asta poți opta, în funcție de preferințe, către o pomadă sau un creion. Fardurile de pleoape neutre sunt cele care te vor scoate din foarte multe probleme atunci când ești pe grabă și vrei să realizezi un machiaj natural care să te pună în evidență. Nu trebuie să-ți lipsească din trusa ta nuanțe precum bej, maro deschis sau auriu, pentru o privire pătrunzătoare, dar potrivită de zi cu zi. Pensulele potrivite te pot ajută să realizezi adevărate minuni pe tenul tău, iar un burețel pentru întinderea fondului de ten este, de asemenea, important.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cel mai simplu machiaj de zi cu zi

Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.
Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi.[Sursa foto: freepik]

Cel mai simplu machiaj realizat este cel care îți face tenul să arate ca și cum nici măcar nu a fost pus vreun produs pe el. Așa că un fond de ten cu acoperire mică, un corector, un fard de obraz mai natural și câteva nuanțe de maro vor fi perfecte pentru a te face să strălucești. Dacă îți dorești ca machiajul ochilor să fie unul foarte discret, poți apela la un bej pe care să îl aplici toată pleoapă, pentru mărirea ochiului printr-o umbră pe care o realizezi cu pensula. Atunci când vine vorba de buze, apelează la un ruj nude sau într-o nuanță de piersică, ce se potrivește oricărei ținute pe care o vei aborda în ziua respectivă.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Realizează propriul balsam de buze chiar la tine acasă, fără chimicale sau ingrediente scumpe

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies