Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă. Motivul pentru care vei renunța la eyelinerul din comerț

Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.
Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.

Iată cum poți să îți realizezi eyelinerul chiar la tine acasă și motivele pentru care să faci acest lucru.

Iubitoarele de make-up, mai ales cele care iubesc de fiecare dată să adauge o notă de eleganță machiajului și apelează la un eyeliner, trebuie să știe că îl pot realiza chiar la ele acasă, mai simplu decât ar părea, fără chimicale și fără substanțe care ar putea să le afecteze ochii. Atunci când vorbim de produsele pe care le adăugăm în jurul ochilor, este necesar să știm exact de fiecare dată compoziția lor pentru a nu ne trezi cu probleme sau cu diferite alergii.

Este toxic eyelinerul? Ce nu știai despre acest produs

Citește și: Machiaj cu albastru pentru ochi căprui. Sfaturi și idei pentru zi și seară

Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.
Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Produsele de care ai nevoie pentru un machiaj de plajă. Iată cum să faci față transpirației și umidității

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ca oricare produs de make-up sau de îngrijire, chiar și tușul tău de ochi conține anumite substanțe care îl fac să reziste pe toată perioada zilei, mai ales dacă vorbim de cele rezistente la apă, iar de la machiaj, la produsele pentru păr sau corp, toate folosesc substanțe despre care ai auzit mai multe sau mai puține lucruri. În funcție de sensibilitatea noastră, putem ajunge chiar și la anumite probleme care să ne dea bătăi de cap.

Având în vedere că eyelinerul este cel care ajunge cel mai aproape de globul ocular, mai ales dacă acesta este pus pe linia interioară a apei, există posibilitatea ca substanțele din care este făcut să ducă la anumite alergii severe asupra ochilor, iar acest lucru se va vedea imediat deoarece veți începe să lăcrimați și să aveți o vedere în ceață. Folosit de mai multe ori consecutiv, dacă nu vă opriți din a nu îl mai aplica, acesta vă poate cauza chiar și probleme cu vederea.

Cum să realizezi un eyeliner chiar la tine acasă

Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.
Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.[Sursa foto: freepik]

Dacă ești o iubitoare a produselor de machiaj, cel mai bine este să apelezi la realizarea lor din ingrediente naturale, deoarece așa vei avea de fiecare dată control a tuturor lucrurilor care iau contact cu pielea ta. Chiar dacă poate ți se pare greu, este mai ușor decât ai crede, iar aceste lucruri nu vor face decât să te ajute pe viitor.

Pentru a vă face un creion dermatograf chiar la voi acasă, aveți nevoie de ceară de albine, ulei și un colorant, iar în cazul tușului negru puteți folosi cărbune activ, iar pentru cel maro aveți nevoie de pudră de cacao, folosită și ea cu mai multe scopuri în produsele realizate acasă.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  • 1/16 linguriță ceară
  • 1/2 linguriță ulei
  • 1/4 linguriță apă
  • 1/2 linguriță cărbune activ sau pudră de cacao, mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe
  • 2-3 picături ulei de vitamina E facultative

Ceara de albine vă va ajuta în multe dintre produsele pe care doriți să le are realizați chiar la voi acasă, inclusiv rujul, iar când vine vorba despre ulei, puteți folosi ulei de cocos, de jojoba, de migdale, pentru a oferi tușului vostru o textură netedă.

Tot ce trebuie să faceți este să măsurați ceara de albine și uleiul, iar cantitățile necesare să le puneți într-o cratiță mică și să topiți ingredientele la foc mediu. Odată ce acestea au ajuns să se topească, scoateti-le din mediul de căldură și turnați-le într-un recipient mai mic. Adăugați ulei de vitamina E și cărbune activ sau pudră de cacao, în funcție de ce culoare doriți să obțineți, iar apoi amestecați totul pentru a combina. Dacă observați că eyelinerul vostru mai trebuie subțiat, adăugați câteva picături de apă până când obțineți consistența perfectă. Tot ce trebuie să faceți este să îl puneți într-un tub unde să rămână închis, iar de acolo să îl folosiți de fiecare dată când aveți nevoie. Cu doar câteva ingrediente vă puteți reface stocul de tuș de fiecare dată când acesta este gata și puteți avea și control asupra tuturor substanțelor folosite.

Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.
Realizează-ți propriul eyeliner rezistent la apă chiar la tine acasă.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 sfaturi simple de machiaj pentru obraji, pentru a arăta bine pe tot parcursul zilei

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Multă durere și dezamăgire la priveghiul Ilenei Stana Ionescu! Marea actriță, uitată de toată lumea: ”Prea puțini au venit. Păcat!”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies