Machiaj cu albastru pentru ochi căprui. Sfaturi și idei pentru zi și seară

machiaj
Machiaj

Află din rândurile de mai jos cum poți realiza un machiaj cu albastru, pentru ochii căprui.

Albastru este o culoare vibrantă, adorată de mulți designeri sau makeup artiști. În momentul în care realizăm un machiaj este foarte important să alegem nuanțele potrivite tenului nostru, dar și trăsăturilor. Machiajul ochilor ne poate oferi un efect aparte, însă este important să îl adaptăm evenimentului și momentului din zi. Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să introduci culoarea albastru în machiajul tău, dacă ai ochii căprui, dar și alte sfaturi de înfrumusețare.

Idei de machiaj pentru zi

Citește și: Topul parfumurilor răcoroase pentru zilele caniculare

machiaj albastru
Machiaj albastru[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj impecabil pentru pielea uscată: Sfaturi pentru o strălucire de durată

Este important așa cum ne adaptăm ținuta în funcție de eveniment, să ne adaptăm și machiajul în funcție de momentul din zi.

Indiferent unde mergem, machiajul de zi ar trebui să fie unul mai discret față de cel pe care îl purtăm seara. În primul rând, este esențial ca tenul să arate impecabil. Pentru zilele de vară, alege să utilizezi mai degrabă un BB Cream sau un CC Cream, deoarece au o textură mai lejeră. După ce ți-ai conturat sprâncenele și pomeții, poți să te joci cu nuanțele pentru ochi și buze.
O idee excelentă pentru un machiaj de zi poate fi un fard în culori nude, asortat cu un ruj în aceeași paletă de nuanțe. Totuși, dacă îți dorești o pată de culoare, poți opta pentru un într-un roz deschis, pe care să îl asortezi tot cu un ruj roz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cazul în care îți dorești un machiaj cu adevărat simplu, poți renunța la fard și la ruj, folosind doar produsele de machiaj ale tenului, alături de un gloss.

Machiaj de seară cu albastru pentru ochi căprui

machiaj cu albastru pentru ochi caprui
Machiaj cu albastru pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Se spune că privirea unei persoane poate transmite o mulțime de cuvinte, iar multe persoane se îndrăgostesc de ochii noștri. De aceea, doamnele se pot folosi de câteva trucuri de machiaj, pentru ca privirea lor să fie și mai pătrunzătoare și misterioasă.

Ochii căprui sunt foarte versatili și trebuie puși în evidență cu ajutorul unor culori vibrante. În cazul în care mergi la un eveniment și porți o ținută simplă, poți experimenta culori mai puternice, cu ajutorul machiajului. După ce ai folosit produsele de machiaj destinate tenului, precum fond de ten, anticearcăn, pudră și bronzer, te poți ocupa de ochi. Nu uita să folosești mai întâi un primer pentru ochi, pentru ca fardul să reziste mai mult.
Există mai multe tipuri de machiaj cu albastru, pentru ochii tăi. În primul rând, poți folosi un simplu fard într-o nuanță de albastru, iar apoi să folosești rimel. De asemenea, dacă ești mai îndrăzneață poți folosi un tuș alabstru, pentru efectul de ochi de pisică.

machiaj ochi caprui
Machiaj ochi caprui[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O altă idee este să adopți un machiaj de tip smokey eyes, cu mai multe nuanțe de albastru. Fiind o culoare destul de puternică, evită rujul roșu sau roz și optează mai degrabă pentru un gloss sau nuanțe nude. În cazul în care participi la un eveniment seara, poți să adaugi un plus de strălucire machiajului cu ajutorul unor pietricele, pe care să le lipești în colțul ochilor. Asigură-te că la final folosești un spray de fixare a machiajului, pentru ca acesta să reziste cât mai mult timp.

Alte culori de machiaj potrivite pentru ochi căprui

Ochii căprui pot fi puși în evidență cu ajutorul multor nuanțe. Poate cele mai utilizate culori sunt cele de auriu sau maro, care nu doar că arată foarte bine, ci și se potrivesc cu mai multe tipuri de rujuri. De asemenea, nuanțele derivate din verde arată foarte bine cu ochii căprui, fie că vorbim de verdele kaki sau cel smarald. Rozul pudrat, roșul sau nuanța de piersică oferă un plus de valoare ochilor căprui.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Preferințele doamnelor și domnișoarelor în materie de produse cosmetice și de beauty

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies