Boala incurabilă de care suferă Bogdan de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

Boala incurabilă de care suferă Bogdan de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente
Boala incurabilă de care suferă Bogdan de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

Bogdan de la Puterea Dragostei suferă de diabet de tip 1, boală incurabilă care îl face pe tânăr dependent de medicamente.

Bogdan este cel mai nou concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei. Tânărul are 22 de ani, este plin de mușchi și a spus că le-a plăcut pe Bianca și pe Simina. Anul trecut el s-a calificat în finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness la cea mai mare categorie și a obținut locul patru pe țară.

Boala lui Bogdan

Puține persoane știu, însă, că Bogdan suferă de o boală incurabilă.

Este vorba de diabet zaharat de tip 1, afecțiune care îl face pe acesta să fie insulino-dependent și care apare preponderent la copii. Pacienții care nu primesc tratamente corespunzătoare pot suferi complicațăii severe. Cu cât pacienții își controlează mai bine valorea glicemiei, cu atât riscul apariției compicațiilor se reduce.

Citeste si: Doctorul Ovidiu N. Peneş: Cum reglăm hormonii responsabili cu acumularea kilogramelor în plus

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Misterul morții lui Răzvan Ciobanu elucidat! Anchetatorii au percheziționat telefonul creatorului de modă. Ce au găsit

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Apa este secretul siluetei! Ce trebuie să ştii dacă nu eşti mulţumită de greutatea ta

Bogdan a recunoscut că suferă de diabet

„Anul ăsta a fost cel mai mare coșmar al meu, probabil m-a ferit Dumnezeu.

Eu am diabet. Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic și s-a certat cu el și i-a zis că îi bagă copiii în plasament. Și eram mai mic și am făcut un șoc, cu pancreasul”, a spus Bogdan în emisiune.

Chiar și pe pagina lui de Facebook, tânărul a scris în secțiunea cu informații despre el că suferă de diabet de tip 1. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tu faci clătite americane? Secretul pe care puţini bucătari îl ştiu ca sa fie cele mai pufoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies