Bobby Bones s-a căsătorit cu Caitlin Parker în intimitatea locuinței lor! Vezi fotografiile de la nuntă

Bobby Bones
Bobby Bones s-a casatorit

Mentorul „American Idol” Bobby Bones și logodnica lui, Caitlin Parker, și-au unit destinele sâmbătă, în Tennessee.

Bobby Bones și Caitlin Parker s-au căsătorit!

Bobby Bones, gazda radio și mentorul „American Idol”, Bobby Bones și logodnica acestuia, Caitlin Parker, s-au căsătorit în Nashville sâmbătă seara.

„Ne place unde locuim. Am ales acest loc împreună, fiind și prima decizie pe care am luat-o împreună, în cuplu. Așa că, ea și-a spus -cum ar fi să ne căsătorim aici?-” a declarat Bones.

Citeste si: Scarlett Johannson și Colin Jost vor deveni părinți! Actrița este însărcinată

Caitlin Parker a adăugat: „A fost un gest mare venit de la Bobby să-și dorească să ne facă rost de o casă care să aibă câte ceva din mine. Am avut un început proaspăt. Pentru mine nu a existat nicio îndoială. Dacă ne vom căsători în Nashville, o facem acasă”.

Cu ajutorul lui Josiah Carr, curtea cuplului a fost transformată în spațiul de nuntă de vis a celor doi. Peste tot au fost petale de flori și un joc de artificii cu inițialele „C+B” care au luminat zona. 

„N-am de spus despre Josiah decât că a fost cel mai bun. Nu doar la plănuire, dar a fost și un terapist și ne-a susținut din diferite motive”, a declarat Bones.

„Să fiu sincer, nu am știut cât de mult înseamnă un planificator de nunți, până acum. Credeam că vor angaja câțiva oameni, mâncai tort și cu asta, basta. Dar el a fost atât de recunoscător și de ajutor în moduri în care nu mă așteptam să fie”, a mai adăugat Bobby Bones.

Bobby Bones
Bobby Bones s-a casatorit cu Caitlyn Parker[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bones și Parker au decis să nu se vadă înainte de ceremonie: „Nu o voi vedea până nu coboară spre altar”, a spus Bobby. Aceștia și-au scris singuri jurămintele și au fost căsătoriți de Jeff Elkins, profesorul de muzică al lui Caitlin din copilărie. „Nu am un naș, dar dacă aș avea, el ar fi. A fost singura opțiune”, a spus Parker despre Elkins.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

Bones și Parker consideră gustările de la „Sonic” cea mai personală parte a serii, pentru că-și amintesc cu drag de primele zile împreună, când încă procesau ce sentimente au unul pentru celălalt. 

„Când venea din Los Angeles în Nashville și o luam de la aeroport, mergeam prima dată la Sonic pentru a-i lua băutura”, explică Bones despre cum se desfășura relația lor, la distanță pe vremea aceea.

„Îi spuneam -hei, ai avut un zbor de 5 ore-, este un lucru destul de ciudat pe care îl fac pentru a exprima cât de mult țin la tine, dar nu prea mă pricep la a-mi exprima sentimentele”, a adăugat Bobby.

Citeste si: Cardi B, însărcinată cu cel de-al doilea copil! Vedeta a publicat primele imagini cu burtica

Cum s-au cunoscut Bobby Bones și Caitlin Parker

După ce s-au cunoscut prin prieteni comuni, cei doi au decis să formeze un cuplu înainte ca pandemia să înceapă, în martie 2020. Parker, care la vremea aceea locuia în California, a decis să meargă la Tennessee ca să lămurească lucrurile între ei. „Am plecat cu gândul că L.A va intra în carantină, dar Nashville nu, și aș fi preferat să stau închisă în casă cu iubitul meu decât să stau singură. Mai târziu, când trebuia să am absovirea, a trebuit să ne gândim dacă vom continua cu relația la distanță ”, a declarat Caitlin Parker. Bobby spune că, atunci când venea vorba despre subiectul acesta, nici măcar nu voia să se gândească, nu voia ca iubita lui să plece.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când a venit vara, Caitlin a decis să vină în Nashville. „Când, în sfârșit, s-a hotărât să vină aici, știam că trebuie să o cer în căsătorie”, a declarat Bobby.

În ceea ce privește viitorul, amândoi speră să aibă copii. 

„Ne dorim copii. Nu am avut parte de o familie pe măsură ce înaintam în vârstă”, a spus Bobby, care a crescut fără mamă și tată, ambii părinți fiind consumatori de alcool si substanțe interzise. „Este, de asemenea, un proces de dezvoltare pentru mine. Îmi doresc mereu să fiu un om cât mai bun”, a mai adăugat Bones.

Cât despre luna de miere, încă nu avem detalii. Bobby, în glumă, a declarat că „există un motel în apropiere, probabil vom petrece o zi acolo împreună. Niciodată nu mi-am luat liber două săptămâni”.

Sursă foto: Instagram Bobby Bones



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies