Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

kourtney kardashian relatie
Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit

Kourtney Kardashian a trecut la nivelul următor al relației și s-a logodit cu Travis Barker.

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt într-o relație de la începutul acestui an, iar acum cei doi s-au decis să treacă la următorul nivel al relației, așa că s-au logodit.

Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

Starul din ‘Keeping Up with the Kardashians’ și toboșarul formației Blink-182 sunt într-o relație de la începutul acestui an și surse apropiate celor doi spun că îndrăgostiții vor să se căsătorească, dat fiind faptul că s-au logodit.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Kourtney și Travis s-au logodit în acest weekend în Vegas, având în vedere că cei doi au făcut și o mică oprire la o luptă UFC, așa că nu trebuie să rămânem surprinși dacă vom afla și de nuntă spre finalul anului.

Citeste si: Alexia Eram și Mario Fresh, în continuare împreună: „Ieșea și mai prost, mare scandal”

kourtney kardashian cuplu
relația dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker a trecut la un alt nivel[Sursa foto: Instagram Kourtney Kardashian]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa a mărturisit: "Cred că Travis a plănuit această cerere în căsătorie de multă vreme. Vor să-și întemeieze propria familie împreună-asta fiind un lucru mare pentru ei, având în vedere că amândoi au copii, dar vor să aducă cele două familii împreună."

Zvonurile despre logodna celor doi au fost alimentate atât de prietenii celor doi cât și de familie.

Citeste si: Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul"

Alabama, fiica adolescentă a lui Travis Barker, a postat o fotografie cu tatăl ei și Kourtney, urmată de un text în care scria: "Foarte fericită sunt pentru voi", pe când sora mai mică a lui Kourtney i-a oferit un buchet imens de flori.

kourtney kardashian iubit
Kourtney Kardashian și iubitul ei [Sursa foto: Instagram Kourtney Kardashian]

De asemenea, și cel care se ocupă de părul lui Kourtney Kardashian a postat ceva în legătură cu logodna celor doi îndrăgostiți: "Acum înțeleg de ce oamenii aleg să se mărite în Vegas. Nu este nimic mai presus de dragoste și timpul petrecut cu cei dragi."

Kourtney Kardashian nu a fost niciodată măritată cu Scott Disick, bărbatul cu care are cei trei copii, însă se zvonește că relația cu Travis Barker ar fi extrem de diferită.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, se pregătește să devină tătic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies