Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Videoclipul a devenit viral

bogdan de la ploiesti relatie
Bogdan de la Ploiești 

Deși cei doi nu au confirmat, există multe detalii care să confirme că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, formează un cuplu. Fanii celor doi artiști sunt convinși că între ei există o poveste de iubire.

Recent, artistul a făcut o declarație de dragoste, chiar la un eveniment la care se afla.

Bogdan de la Ploiești a cântat o melodie de dragoste pentru Crsitina Pucean

Citeste si: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sărut pasional în vacanță

În acest weekend, artistul se afla la un eveniment din Buzău, unde a cântat o piesă de dragoste.

Melodia era pentru femeile care poartă numele „Cristina”, însă versurile erau în mod clar dedicate iubitei lui.

„Cristina, Cristina, te iubesc Cristina, numai tu ești viața mea! Te iubesc, Cristina!", au fost versurile de dragoste postate de Bogdan de la Ploiești pe conturile lui de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Fanii lui Bogdan nu au ezitat să aibă reacții pe rețelele de socializare. Urmăritorii lui au mărturisit că niciodată cântărețul nu a cântat o melodie cu atât de mult patos. Bogdan de la Ploiești nu a declarat că versurile i sunt dedicate Cristinei Pucean, dar fanii au tras imediat concluziile.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au petrecut vacanța împreună

bogdan de la ploiesti iubita
Bogdan de la Ploiești [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat în vacanță împreună. Ce detalii i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Cei doi artiști au fost împreună într-o vacanță în Grecia. Acolo, Bogdan și Cristina au postat numeroase fotografii din mediul online, din care reiese că se bucurau de relaxare împreună. Chiar dacă au oferit multe indicii, cei doi îndrăgostiți nu au anunțat oficial că formează un cuplu.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, surprinși în ipostaze romantice

cristina pucean iubit
Cristina Pucean [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Walter Zenga și Raluca s-au împăcat! Unde au fost surprinși cei doi

Frumoasa blondină și celebrul cântăreț au rămas destul de rezervați cu privire la declarațiile despre povestea lor de iubire. Cu toate acestea, au postat imagini în care luau cina împreună.

De asemenea, în timpul vacanței din Grecia, cei doi s-au afișat într-o fotografie, în timp ce se sărutau. În urmă cu puțin timp, Cristina Pucean a afirmat că se află în tatonări, semn că cei doi pot începe o relație împreună.

 Amândoi au parte de mult succes și de numeroși oameni care îi apreciază. Așadar, fanii au înțeles semnalele pe care Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, le-au oferit în mediul online.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat în vacanță împreună. Ce detalii i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies