Bogdan de la Ploiești spune adevărul despre relația cu Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

theo rose bravo ai stil celebrities
Theo Rose a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Bogdan de la Ploiești, a făcut lumină în cazul relației pe care o are cu Theo Rose, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai urmăriți artiști din industria muzicală românească. Femeile îl apreciază fără doar și poate datorită vocii lui, dar și felului în care se prezintă. Având în vedere zvonurile cum că ar avea o relație cu Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities", artistul a dorit să lămurească acest aspect.

Bogdan de la Ploiești vorbește despre relația cu Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Theo Rose, una dintre cele mai urmărite vedete de la "Bravo, ai stil! Celebrities", este extrem de fericită alături de iubitul ei, Alex. Vedeta a specificat acest lucru în nenumărate rânduri, însă fanii au dorit să afle și versiunea lui Bogdan de la Ploiești despre care se spune că ar avea o legătură ascunsă cu celebra cântăreață.

Citeste si: Theo Rose, probleme cumplite de sănătate: „E groaznic”

„Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copiii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot. De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa.

theo rose bravo ai stil celebrities
Theo Rose a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Instagram Theo Rose]

Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând. Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile.

Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi”, a declarat Theo Rose.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a despărțit de soțul ei după 11 ani! Raluca Diaconu face mărturisiri incredibile

Dat fiind faptul că Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au colaborat pentru a ajunge în cele mai bune locuri din topurile românești, internauții au căzut repede de acord că între cei doi ar fi fost ceva mai mult.

theo rose relatie bogdan de la ploiesti
Theo Rose este extrem de împlinită atât pe plan profesional cât și pe plan personal[Sursa foto: Instagram Theo Rose]

Bogdan de la Ploiești a decis că este cazul să facă lumină în ceea ce privește acest subiect atât de controversat, așa că le-a mărturisit celor care îl urmăresc că NU a avut niciodată vreo legătură mai mult decât profesională cu Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities", dar şi că nu

și-ar dori să fie împreună cu colega lui de scenă.

Bogdan de la Ploiești și-a lansat propria colecție de haine

După ce a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin intermediul melodiilor sale, Bogdan de la Ploiești s-a hotărât să-l lanseze propria colecție de haine. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Toate colecțiile pot fi găsite pe site-ul lui, acolo unde artistul are toate piesele vestimentare cu mesaje inspirate din melodiile pe care le-a lansat.

 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Oana Radu se desparte de soț? Motivul este incredibil!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies