Bogdan de la Ploiești, surpriză specială pentru Theo Rose! Ce cadou a primit frumoasa artistă

Theo Rose
Theo Rose

Theo Rose a primit un cadou inedit de la partenerul ei de scenă, Bogdan de la Ploiești! Surpriza a venit și cu un mesaj special din partea tânărului

Bogdan de la Ploiești i-a făcut un cadou de zile mari fostei concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar fanii au rămas surprinși fiindcă nu se așteptau la vreo ocazie. Nu este ziua artistei și nici nu sărbătorește un eveniment important din viața ei în aceste zile, dar cu toate acestea s-a trezit cu un buchet imens de trandafiri de la Bogdan. Tânărul i-a oferit 365 de flori și a spus și cu ce ocazia a ales să facă acest gest.

De-a lungul timpului s-a zvonit că cei doi artiști ar avea o relație secretă, iar speculațiile au fost alimentate și de apariția proiectelor muzicale, care le-a adus faima și succesul, dar ambii au recunoscut nu a fost și nici nu va fi vreodată o relație mai mult decât cea de prietenie. 

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, amenințată de fostul ei iubit: „Nu mai rezist, mi-e teamă”

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Theo Rose spune în urmă cu ceva timp că aceste presupuneri făcute de fani au fost motivele de ceartă dintre ea și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, cu care are o relație de mai bine de 4 ani.

„După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.

Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mario Fresh, surpriză de proporții pentru Alexia Eram! Cum au fost surprinși cei doi în mijlocul nopții

Theo Rose și Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Captură YouTube]

E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa...dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”, spunea tânăra la acel moment.

Citeste si: Alexandra Chitoșcă, surpriză de proporții! Soția fostului Faimos se înscrie în competiția Survivor România 2022?

Artiștii sunt foarte buni prieteni și se înțeleg de minune

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au împlinit un an de la lansarea piesei „Nu pot fără tine”, iar artistul a ținut să marcheze momentul. Acesta a chemat-o pe frumoasa cântăreață la studio și i-a dăruit un superb buchet cu 365 de trandafiri.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan de la Ploiești
Bogdan de la Ploiești i-a dăruit un buchet de flori lui Theo[Sursa foto: Instagram]

„Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Citeste si: Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești
Theo Rose și Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Instagram]

Cântăreața a rămas profund uimită de cadoul primit și i-a mulțumit lui Bogdan: „Astăzi s-a împlinit un an de când am lansat piesa „Fără tine” împreună cu acest domnișor și mi-a făcut un cadou frumos. Un buchet de 365 de trandafiri, care arată superb. Mulțumesc domnul Bogdănel”, a fost mesajul pe care l-a transmis aceasta pe contul său de Instagram. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Deea Maxer, anunț neașteptat după 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies