Bogdan Mocanu, prima reacție după ce Andra Volos i-a devastat casa: „Când am ajuns, mi-am vărsat toți nervii pe ea”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu, despre farsa Andrei

Ce a făcut Andra Volos în timpul în care Bogdan Mocanu s-a aflat în Istanbul. Tânăra l-a supărat pe fostul său iubit.

După ce Andra Volos a decis să îi devasteze casa lui Bogdan Mocanu, tânărul a luat atitudine. Fostul concurent a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și fosta iubită.

Andra Volos a postat pe contul său de Youtube un vlog în care le-a arătat fanilor cum i-a distrus casa fostului său iubit, Bogdan Mocanu. Alături de Asiana Peng, Andra a mers la supermarket, unde a cumpărat hârtie igienică și alte produse pe care le-a folosit pentru a-i face o farsă lui Bogdan Mocanu, cel care a lăsat-o în casa lui pentru câteva zile, cu condiția să aibă grijă

de pisiva lui.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a folosit mai multe cutii cu vopsea pentru a scrie mai multe cuvinte pe dressingul lui Bogdan și a dezvăluit în vlog că, probabil, fostul ei iubit nu se va supăra.

Andra Volos
Andra Volos i-a făcut o farsă lui Bogdan[Sursa foto: Captură YouTube]

Ei bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Revenit din Istanbul unde a stat timp de câteva zile cu Jador, Bogdan Mocanu a dezvăluit ce s-a întâmplat în aceste zile:

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Îmi trimiteti mulți „farsa” pe care a făcut-o fosta mea. Concluzia este că atunci când ești bun ești luat de prost și m-am săturat. Ați văzut probabil poza pe care a publicat-o ea și v-ați întrebat ce caută pisica mea la ea sau ce caută ea la mine acasă.

În primul rând, eu și Andra nu ne-am împăcat și nu o să ne împăcăm niciodată, nici în viața următoare. Ea era la mine acasă pentru că avea niște probleme cu Melissa și nu mai poate să stea la ea și mi-a spus că are nevoie de un loc să stea și chiar mi-a cerut ajutorul, în condițiile în care noi nu vorbeam deloc. Așa am fost educat, să ajut un om la nevoie, chiar dacă mi-a făcut rău.
Am acceptat și nici nu a trecut o zi și m-a sunat Jador să mergem la Istanbul. La 2 dimineața mi-am luat injecțiile și i-am zis Andrei că plec și am întrebat-o dacă poate să aibă grijă de pisică. S-a supărat, dar nu are relevanță. Am lăsat-o cu pisica și am plecat”, a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

Cel mai deranjant lucru pentru Bogdan nu au fost mesajele, ci faptul că animalul său de companie a fost lăsat singur, iar în casă mirosea foarte urât.

„Ca să vin acasă și să găsesc casa pe dos, dar nu asta era cea mai mare problemă. Am făcut curat, am găsit oglinzile desenate, pictate cu culori din alea care nu se iau, cu care fac eu geci, și pe care mi le-a irosit.

Primul gând era pisică, săracul era murdar tot, jegos, mâncarea lui era pe jos. Când am deschis ușa la baie miroasea de parcă au murit trei cai. Litiera era plină, ferească Dumnezeu ce era acolo”, a explicat câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei.

 

Bogdan Mocanu, supărat din cauza motanului Gucci

Ba mai mult decât atât, Bogdan spune că pisica a fost bună doar pentru poze sau pentru câteva vizite pe profil.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pisoiul lui Bogdan Mocanu
Pisoiul lui Bogdan Mocanu, lăsat singur în casă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! „Stare de greață, amețeală...”

„E bun Gucci să faci poze, să te afirmi, pentru niște vizite pe profil, dar să îi faci un pic de curățenie, nu. I-a cumpărat niște pliculețe, i l-e aruncat pe jos și l-a lăsat să mănânce. Am înnebunit de nervi. Dărâmă-mi mie casa, fă ce vrei, dar nu îți bate joc de motanul meu. Vă zic sincer, de asta am și plecat mai repede din Istanbul, mi-au spus să rămân în emisiune și eu mă gândeam la Gucci, ăsta era primul gând. Când am ajuns mi-am vărsat toți nervii pe ea (n.r.- pe Andra Volos), nu am vorbit, dar nu îmi venea să cred. Ce înseamnă asta? Nu m-a deranjat ce mi-a făcut în casă, dar îți bați joc de bietul pisoi…”, a mai spus Bogdan Mocanu, nervos.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies