Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați
Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați

Bogdan Mocanu a vorbit din nou despre Jador, cel care i-a fost cândva prieten foarte bun.

Jador și Bogdan Mocanu, foști concurenți la „Puterea dragostei”, au legat o strânsă prietenie încă din timpul competiției, iar cearta lor a luat prin surprindere pe toată lumea, căci nimeni nu se aștepta să se ajungă atât de departe. Deși în urmă cu ceva timp Bogdan Mocanu recunoștea că nu mai are nicio legătură cu artistul, acum apare pe rețelele de socializare pentru a lămuri mai bine întreg subiectul.

Citeste si: Simina Loica, detalii despre aşa-zisa despărțire de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei: „Am trecut peste...”

Bogdan Mocanu și Jador
Bogdan Mocanu și Jador[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu, noi detalii despre neînțelegerile cu Jador!

Cu fiecare ocazie, Bogdan Mocanu declara că Jador îi este ca un frate, astfel că fanii au rămas pur și simplu șocați să afle că relația lor de strânsă prietenie s-a răcit.

Acum, cei doi au ajuns doar să se salute, din respect, însă nimic mai mult. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” susține totuși că nu este certat cu Jador, și că au luat decizia de a apela unul la celălalt doar când au neapărată nevoie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu suntem certați, doar că am hotărât să apelăm unul la altul doar când avem nevoie maximă, când e o problemă gravă,   când avem nevoie de un sfat de la cineva de

suflet. Nu suntem certați”, a mărturisit Bogdan Mocanu, într-un InstaStory.

Citeste si: Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: „Pentru mine nu este o veste bună”

Bogdan Mocanu, despre neînțelegerile cu Jador
Bogdan Mocanu, despre neînțelegerile cu Jador[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan Mocanu: „Jador de acum 2 ani a murit pentru mine”

Invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de  YouT ube  WOWnews, Bogdan Mocanu a vorbit sincer despre tot ce s-a petrecut cu prietenul lui. Câștigătorul emisiunii Puterea dragostei a mărturisit că Jador s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă de timp, drept pentru care acum se declară simpli amici. 

„Jador e Jador, drumurile noastre nu trebuie să se intersecteze. În momentul ăsta al vieții mele nu am nevoie de oameni ca el lângă mine, care spun că te schimbi în momentul în care ești fericit cu altcineva.

Pe Jador de acum nici nu-l cunosc, Jador de acum 2 ani a murit pentru mine.  Acum doar ne salutăm și atât.

S-a schimbat el ca om. Mai are momente când își revine și mă sună. Important e să fie acolo la momentul potrivit și nu prea a fost. (…) Îmi doresc să nu ajungă în punctul în care să aibă nevoie de mine. Datorită lui Jador sunt aici, dar și Jador, e acolo datorită mie”, a declarat Bogdan Mocanu pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies