Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: „Pentru mine nu este o veste bună”

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut o reacție neașteptată după ce i s-a spus că este gravidă!

O ediție din 2021 a emisiunii fenomen de la Kanal D a venit cu multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru toți cei prezenți în platou. Cel mai dezbătut subiect din cadrul competiției a fost cel legat de presupusa sarcină a Vivianei Sposub, iubita lui George Burcea, însă aceasta a negat vehement toate aceste speculații. Toți s-au gândit că frumoasa brunetă ar putea da marea veste chiar la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar aceasta a dezvăluit că nu ar alege să își anunțe sarcina în acest fel.

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub a recunoscut că nu este însărcinată

Iubita lui George Burcea s-a amuzat de toate zvonurile conform cărora s-ar pregăti să devină mămică pentru prima oară, astfel că în ediția trecută de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a construit o poveste chiar pe baza acestui subiect, pentru a se juca și mai mult cu mințile celor care o urmăresc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eram la o petrecere, dansam, îmi făceam eu de cap acolo și mă sună prietenă mea cea mai bună și spune: «Vii acum cu mine la ginecolog!». Am ajuns la ginecolog și s-a uitat la mine doctorul și zice: «Cred că și tu ești însărcinată!». Mă machiasem, aveam highlighter, eu trecând printr-o despărțire, nu aveam cum.

Nu îmi doream așa ceva. Am făcut controlul și da, sunt însărcinată. Credeți că așa aș fi făcut anunțul?! Nu, nu sunt...”, a spus Viviana Sposub în ultima ediție a emisiunii de la Kanal D.

După ce explicat cu subiect și predicat că nu este însărcinată, Viviana Sposub mai aruncă o bombă, de data aceasta din culise! Bruneta a dat-o de gol pe Amna, proapătă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre care spune că are harul de a recunoaște femeile însărcinate.

Se pare că artista ar fi anunțat-o pe frumoasa prezentatoare meteo de la Kanal D, Anca Ciota, că este însărcinată, iar acest lucru s-a adeverit, având în vedere că în urmă cu doar puțin timp a dat vestea cea mare.

Citeste si: Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

Amna
Amna[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată

Tot Amna a fost cea care i-a spus și Ilincăi Vandici că este însărcinată, după ce i-a observat zâmbetul larg și luminos când se vorbea despre acest subiect în platou. Răspunsul frumoasei prezentatoare nu a întârziat să apară, astfel că a recunoscut faptul că nu este momentul potrivit pentru o astfel de afirmație.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

„Aoleu, nu este un subiect pe care să îl dezbatem. Mă băgați în niște filme de nu e cazul. Nuuu, asta pentru mine nu este o veste bună, potoliți-va!”, i-a răspuns prezentatoarea TV Amnei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies