Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Larisa Udilă s-a confruntat cu depresie postnatală!
Larisa Udilă s-a confruntat cu depresie postnatală!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” s-a confruntat cu depresia postnatală! Cine i-a fost alături în această perioadă

La 24 de ani, Larisa Udilă se poate declara împlinită din toate punctele de vedere! În vara acestui an a devenit mămică pentru prima oară, trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de partenerul ei de viță, iar pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate. Venirea pe lume a micuțului Milan, căci așa l-au numit pe băiețel, este cea mai mare bucurie din viața fostei concurente de la „Bravo, ai stil!”, dar acest lucru a venit la pachet și cu o perioadă des întâlnită în rândul proaspetelor mămici.

Citeste si: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Larisa Udilă s-a confruntat cu depresie postnatală!
Larisa Udilă s-a confruntat cu depresie postnatală![Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală!

Frumoasa brunetă a mărturisit faptul că la scurt timp după ce l-a născut pe Milan a început să aibă parte de o perioadă cumplită, din cauza unei depresii postnatale.

Cum era de așteptat, Larisa Udilă a fost susținută de soțul și familia ei, așa că a reușit să treacă mai repede peste toate clipele deloc plăcute.

„E periculoasă rău despresia asta postnatală, nimeni nu se întreabă de unde vine.  Dacă nu ai susținere de la cei din jur(…) Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu.

Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul Pământului", a povestit Larisa Udilă, la  „Teo Show".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Larisa Udilă
Larisa Udilă[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă: „Nu stăteam foarte mult lângă copil”

Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” a dezvăluit, de asemenea, că cea mai dificilă parte din toată această experiență a fost atunci când pur și simplu nu se putea ocupa de bebeluș, dat fiind faptul că era foarte agitată.

Cu toate că este foarte activă pe rețelele de socializare, Larisa Udilă nu a lăsat să se vadă cu ce probleme se confruntă, însă acum spune că a avut depresie postnatală timp de două luni de zile!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche”

Larisa Udilă
Larisa Udilă[Sursa foto: Instagram]

„A ținut cam o lună și jumătate, dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng.  Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama.

Aveam pur și simplu criza asta de plâns.

În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat", a mai spus Larisa Udilă, în cadrul emisiunii amintite. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

George Burcea, din nou tătic? Fotografia publicată de actor indică faptul că Viviana Sposub este însărcinată: „Vine...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies