Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Vedeta a vorbit deschis despre câteva pasaje mai puțin plăcute din viața ei!

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară! Focoasa brunetă a știut întotdeauna să își pună în evidență caracterul, dar și formele de invidiat, astfel că a făcut furori pe micile ecrane în perioada în care încă nu se retrăsese din showbiz. În spatele zâmbetului perfect se află, însă, drama prin care a trecut în copilărie, cea despre care a ales să vorbească mai puțin, punând accent doar pe cele mai importante amintiri.

Citeste si: George Burcea, din nou tătic? Fotografia publicată de actor indică faptul că Viviana Sposub este însărcinată: „Vine...”

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Luciu, despre drama din copilărie!

Cazurile în care în familie există un părinte alcoolic nu sunt deloc puține, iar Nicoleta Luciu a experimentat pe propria piele această problemă. Copilăria cu tatăl dependent de alcool i-a adus vedetei numai suferință, iar amintirile din acea perioadă nu fac decât să-i lase un gust amar și acum, după atâția ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitul și toporul”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

De asemenea, vedeta a mărturisit că perioada respectivă din copilăria ei a fost marcată de violența fizică și verbală pe care mama ei o îndura de fiecare dată când tatăl ei ajungea acasă în stare critică de ebrietate.

„Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală” , a declarat vedeta.

Citeste si: Alina Sorescu, vestea momentului după zvonurile divorțului de Alexandru Ciucu: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Luciu: „N-am simţit niciodată dragostea de tată”

Cu toate că a copilărit cu ambii părinți, Nicoleta Luciu spune că nu a simțit niciodată că are un tată iubitor și dedicat. Frica și traumele provocate de bărbat nu au făcut decât să-i umbrească anii copilăriei cu amintiri dureroase, însă chiar și așa, vedeta a simțit de multe ori că în adâncul sufletului tatălui ei se afla un om extraordinar.

Din păcate, dependența de alcool a pus stăpânire pe el, astfel că nu a putut niciodată să-i dovedească acest lucru fiicei lui.

„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar” , a spus Nicoleta Luciu, în încheiere.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Roman, criticată gratuit, pe internet, după postarea cu Marius Elisei: „Mi-a scris o domnișoară"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies