Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă! "Era acolo şi Andy"

Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă!
Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă! "Era acolo şi Andy"

Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă! Motivul este uluitor!

Bogdan Mocanu şi Andra au fost marii absenţi de la petrecerea pe care Simina şi Alex Zănoagă au dat-o după cununia lor civilă. La eveniment au participat foarte mulţi foşti colegi ai cuplului printre care Andy, Thalida, Ana Lintaru, Hamude, Simona, Mary, Raluca Munte, Robert şi Alex Bobicioiu.

Ei bine, după ce au văzut poze şi live-uri de la party, fanii emisiunii Puterea Dragostei s-au întrebat de ce au lipsit Andra şi Bogdan Mocanu care au o relaţie destul de bună cu tinerii însurăţei.

Citeste si: Bogdan Mocanu, despre despărțirea de Andra Volos: „Nu faceți decât să...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei! "Nu aş fi vrut să iasă scântei şi să stricăm un eveniment atât de important"

Am fost curioşi să aflăm dacă cei doi îndrăgostiţi au absentat motivat sau nu, aşa că l-am sunat pe Bogdan şi l-am întrebat de ce nu a fost la petrecerea prietenei lui, Simina.

Sincer, cum îl ştim, acesta nici nu a încercat să găsească o scuză ci a recunoscut, din prima, că...nu a fost invitat deşi cu doar câteva zile înainte de cununia civilă s-a întâlnit cu Simina şi cu Alex şi au stat de vorbă aproape o oră.

" Ştiţi bine că eu sunt sincer. Nu am fost prezenţi la petrecere pentru că eu şi Andra nu am fost invitaţi. Ne-am întâlnit, întâmplător, în mall, cu Simina, înainte de cununie şi am stat de vorbă mai bine de jumătate de oră. Am râs, am povestit, dar nu ne-a spus nimic despre eveniment. Oricum, chiar dacă ne-ar fi invitat, nu am fi mers.

Era acolo şi Andy cu care se ştie că am avut un conflict major şi nu aş fi vrut să iasă scântei şi să stricăm un eveniment atât de important pentru Simina şi Alex. Aaa, şi probabil că un alt motiv pentru care au preferat să nu ne invite, pe mine şi pe Andra, a fost prietenia mea cu Jador", a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Citeste si: Ce mesaj a transmis Simina după ce a devenit soția lui Alex Zanoagă! Nu a mai așteptat și a spus imediat după căsătorie

Bogdan Mocanu a vorbit despre zvonurile conform cărora Andra ar fi însărcinată

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ligi de la Puterea dragostei, cuvinte dure la adresa fanilor: „Așa scârbos, aoleu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies