Ce mesaj a transmis Simina după ce a devenit soția lui Alex Zanoagă! Nu a mai așteptat și a spus imediat după căsătorie

Ce mesaj a transmis Simina după ce a devenit soția lui Alex Zanoagă! Nu a mai așteptat și a spus imediat după căsătorie
Ce mesaj a transmis Simina după ce a devenit soția lui Alex Zanoagă! Nu a mai așteptat și a spus imediat după căsătorie

Simina de la Puterea dragostei a devenit vineri soția lui Alex Zănoagă, iubitul ei de la Puterea dragostei.

 

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei s-au căsătorit vineri, la prânz, la Starea Civilă a sectorului 1. După oficializarea relației, cei doi au organizat o petrecere unde și-au invitat rudele și prietenii de la Puterea dragostei.

La doar câteva ore după ce au fost la Starea Civilă, însă Simina a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare ea și Alex Zănoagă, cu certificatul de căsătorie în mînă, iar mesajul care însoțește fotografia este unul emoționant: ”Te iubesc, iubitul meu, soțul meu”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, mesaj uluitor pentru Simina şi Alex Zănoagă! Solistul a spus tot ce simte!

Citeste si: Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru Jador, după ce a demascat-o: „Înseamnă că ascunzi multe lucruri”

Simina și Alex Zănoagă vor face nunta și botezul la Timișoara

Simina și Alex Zănoagă au făcut cununia civilă, în așteptarea venirii pe lume a băiețelului lor, care se va naște în aprilie. Vor apoi ca nunta și botezul să le facă în același timp, în Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând. 

”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”,  a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies