Bombă la Puterea Dragostei! Simina şi Jador se căsătoresc! Citeşte dezvăluirile care te vor lăsa fără cuvinte!

Bombă la Puterea Dragostei! Simina şi Jador se căsătoresc! Citeşte dezvăluirile care te vor lăsa fără cuvinte!
Bombă la Puterea Dragostei! Simina şi Jador se căsătoresc! Citeşte dezvăluirile care te vor lăsa fără cuvinte!

Jador şi Simina se căsătoresc! Vezi de unde porneşte această ipoteză!

Jador şi Simina nu mai formează un cuplu de mai bine de şase luni, însă artistul recunoaşte că încă o mai iubeşte pe brunetă, iar surse din anturajul acesteia susţin că şi ea ar mai nutri sentimente ascunse pentru cântăreţ deşi are o relaţie cu Alex Zănoagă.

Ei bine, astrologii susţin că solistul şi fosta concurentă de la Puterea Dragostei sunt compatibili din punct de vedere zodiacal şi, dacă decid să-şi mai dea o şansă, ar putea să ajungă chiar...la

altar.

Citeste si: Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

Zodiile lor alcătuiesc o pereche imbatabilă şi au o legătură aproape mistică, Simina fiind o nativă a zodiei leu (2 august), iar Jador, un berbec autentic (25 martie).

Femeia Leu, deși la prima vedere pare că își dorește să trăiască numai pentru ea, realitatea este cu totul alta, ea ar fi în stare să se sacrifice pentru copii și partenerul ei, numai ca acestora să le

fie bine. Pe femeia Leu de cele mai multe ori o poți întâlni la evenimente unde se adună lumea bună, ea trebuie să fie mereu bine informată, îi place să se distreze, să fie în centrul atenției. În relație, aceste femei oferă sinceritate, devotament, corectitudine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bărbatul Bebec este un amestec de energie inepuizabilă, curaj, optimism, teribilism și încăpățânare.

Știe să iubească viața, de aceea mereu va căuta să iasă la evenimente pentru a se distra. Într-un grup el va fi cel mai optimist și va afișa o atitudine pozitivă. Este guvernat de Marte, poate de aceea are calități bune de lider, deoarece poate să motiveze pe oricine.

Însă sentimental își dorește ca rolurile să fie schimbate, el să fie dominat, mereu surprins.

Jador şi Simina se căsătoresc! "Pot atinge perfecţiunea"

Personalitate comună: inteligență, simț practic și curaj, creativitate și abilități practice. Două semne de Foc. Dragoste, căsătorie, relații: stabilitatea și onestitatea vă țin împreună. Atât Berbecul, cât și Leul sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că sunt din același element, numai că Berbecul este cardinal, deci inițiază acțiuni, iar Leul este fix, prin urmare, va finaliza acțiunile acestuia.

Citeste si: Poze INCREDIBILE cu Bianca de la Puterea Dragostei! Garantat, nu o recunoşti! Aşa arăta acum câţiva ani! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO EXCLUSIV!

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Focul iubește focul, motiv pentru care relația între Berbec si Leu este puternică.

Puteți atinge perfecțiunea, iar aceasta poate rămâne veșnică... până când moartea vă va despărți. Din multe puncte de vedere relația dintre voi este ideală.

Ar fi indicat însă ca nativul Berbec să se obișnuiască cu încăpățânarea și cu orgoliul Leului, care nu va uita niciodată dacă acesta îi trădează sentimentele. Relațiile se desfășoară fluid, doar dacă ambii parteneri renunță la încăpățânare și își canalizează energia într-o direcție comună, conform Zodiacool.ro- Citeşte aici mai multe despre zodii!

În ceea ce priveşte legătura Siminei cu Alex Zănoagă, astrologii sunt destul de sceptici şi spun că relaţia dintre Leu (Simina) şi Peşti (Alex) nu va rezista, cei doi fiind uniţi doar de o atracţie sexuală puternică.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies