Bora, susținut de un apropiat al familiei Cevher

Bora, susținut de un apropiat al familiei Cevher
Bora, susținut de un apropiat al familiei Cevher

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Erman este în stare de șoc după ce Bora, noul asociat al firmei de avocatură, l-a concediat.

Erman nu înțelege de ce Bora îl urăște atât de mult și încearcă să afle adevărul. Colpan solidarizează cu Erman și caută, împreună, o soluție pentru a-l elimina pe Bora din firma lor de avocatură.

Azra urmează a se confrunta cu o situație stranie, după ce Songul ia legătura, de urgență,  cu ea. Songul acuză faptul că fiica sa, Filiz, a fost păcălită de către proaspătul soț al acesteia ca să se căsătorească, femeia de afaceri considerând că tânărul urmărește să pună mâna pe averea șoției sale.

Songul nu se lasă până când nu obține divorțul fiicei sale, însă un eveniment neașteptat schimbă percepția acesteia în ceea ce privește căsnicia fiicei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este, de fapt, vechiul prieten al lui Bora și, ce secret ascunde familia proaspătului soț al lui Filiz, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies