Brânzoaice, rețeta chefului Roxana Blenche. Cum realizează aceasta plăcinte sub formă de trandafir. „Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”

Brânzoaice, rețeta chefului Roxana Blenche. Cum realizează aceasta plăcinte sub formă de trandafir. „Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”
Brânzoaice, rețeta chefului Roxana Blenche. Cum realizează aceasta plăcinte sub formă de trandafir. „Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”

Roxana Blenche a dezvăluit rețeta plăcintelor cu brânză și stafide.

Roxana Blenche împarte de fiecare data numeroase rețete cu urmăritorii săi, astfel că de această dată a dezvăluit toate ingredientele necesare pentru plăcintele cu brânză și stafide.

Ingrediente aluat:

  • 10 grame drojdie uscată
  • 4 linguri lapte
  • O linguriță zahăr
  • 150 de grame făină
  • 3 gălbenușuri ou
  • Un plic de zahăr vanilat
  • 50 de grame zahăr normal
  • 350 ml lapte
  • 70 de grame unt topit

Ingrediente compoziție:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • 650 de grame brânză de vaci
  • Coaja de la o lămâie
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 140 de grame de zahăr
  • 70 de grame stafide
  • 3 linguri făină
  • Un praf sare
  • Un ou întreg

Cum realizează Roxana Blenche aluatul pentru plăcinte

Citește și: Ruladă Pavlova cu cremă de ciocolată și căpșune. Adaugă un desert spectaculos la masă!

Citește și: Fursecuri crăpate cu ciocolată. Gustul lor intens de ciocolată și textura unică le fac un desert preferat de toată lumea!

Roxana e explicat pas cu pas cum realizează aluatul pentru brânzoaice, astfel că a adăugat toate ingredientele necesare în robot, a amestecat totul, după care a adăugat laptele treptat și a lăsat la frământat împreună cu un praf de sare și unt. 

“Facem brânzoaică. Avem nevoie de 10 grame de drojdie uscată peste care am pus patru linguri de lapte și o linguriță de zahăr. Am pornit robotul, am adăugat și 150 grame de făină, 3 gălbenușuri de ou, un plic de zahăr vanilat, 50 grame de zahăr normal, am adăugat drojdia care acționat cu laptele, coaja de la o lămâie și am început să mixăm. Am adăugat și laptele treptat, avem 350 ml de lapte și am lăsat să se frământe foarte bine.
După ce s-a frământat, am adăugat și un praf de sare și am pus untul, adică 70 de grame, să dea în clocot pe foc. După ce a dat în clocot pe foc îl adăugăm peste compoziția de aluat.”
, a spus Roxana Blenche.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Cum face Roxana Blenche compoziția pentru brânzoaice și cum le împachetează sub formă de trandafiri

După ce aluatul a stat la dospit, aceasta a pregătit umplutura, din brânză de vaci, coaja de la o lămâie, zahăr vanilat și 140 de grame de zahăr normal, stafide după preferințe și trei linguri de făină. Amestecă toate ingredientele, apoi a început să realizeze plăcintele, împachetate normal sau rulate sub formă de trandafir. 

“Pentru umplutură avem nevoie de 650 de grame de brânză de vaci, coaja de la o lămâie, două plicuri de zahăr vanilat și 140 de grame de zahăr, 70 grame de stafide, 3 linguri de făină, un praf de sare și un ou întreg. Amestecăm toate ingredientele. Aluatul a stat la dospit timp de o oră. L-am pus pe masă cu făină, l-am divizat în două părți egale, prima parte am luat-o și am întins-o pe masă sub formă de dreptunghi.

L-am tăiat în șase pătrățele, i-am tăiat și capetele să fie frumos, am pus brânzica de vaci cu stafide, i-am pus mai puține stafide, depinde din ce echipe faceți parte, cu mai multe sau mai puține stafide. Am închis brânzoaicele, am pus hârtie de copt, am preîncălzit cuptorul la 190 de grade, le-am uns cu ou bătut bine și le-am lăsat timp de 25 de minute. Între timp am luat și o altă parte de aluat, deoarece vreau să vă arăt și o altă modalitate de împachetare. Am făcut niște biluțe în jur de 70-80 de grame, le-am întins sub formă rotundă, am uns cu puțin ou în interior, am pus o lingură și jumătate de brânză de vaci cu stafide am tăiat în patru pe diagonală și am luat, am răsucit, am închis și obținem un trandafir. Se face foarte ușor și e drăguț. Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”, a mai spus chef Roxana Blenche.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Tacos cu sardine și pastă de avocado! Rețeta mexicană pregătită de chef Roxana Blenche: „Absolut delicios!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies