Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”
Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Vedeta a mărturisit noi detalii despre divorțul de Florin Pastramă, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape trei ani. Ce spune despre fostul partener de viață?

Brigitte și Florin Pastramă au format un cuplu trei ani, însă neînțelegerile și certurile i-au făcut să aleagă drumuri separate. Vedeta a spus, în urmă cu scurt timp, faptul că au ajuns să divorțeze pentru că bărbatul ar fost violent cu ea.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț
Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț

Bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să semneze actele de divorț la notar, subiect despre care a vorbit în urmă cu foarte puțin timp. Singurul regret pe care îl are este acela că a făcut multe eforturi de-a lungul relației și că până la urmă nu s-a ales cu nimic.

„Nu mai am cu cine să fac copilul, m-am despărțit de Florin. Nu mai există în viața mea! Este un capitol care s-a încheiat definitiv.

Este o decizie pe care am luat-o după foarte multe eforturi care până la urmă au dus tot la ceea ce știam dinainte- că nu avem ce să căutăm împreună”, a spus ea pentru Flash Monden.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Întrebată dacă vrea să divorțeze la notar sau la tribunal, Brigitte Pastramă a răspuns: „Păi nu am nici copii, nu am ce să împart, nu am de ce să divorțez la tribunal.

Am făcut o convenție matrimonială și doar o procedură normală de divorț.

Am iertat foarte mult și până la urmă nu cred că a fost un lucru foarte bun. Nu se mai poate! În ăștia trei ani am fost băgată în foarte multe scandaluri care mi-au estompat munca, am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite. M-am scăldat într-o mocirlă care nu mi-a aparținut.

Sper că o să-și revină la normal cândva”.

Citeste si: Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastramă! „Voi da o inimă nouă...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Brighitte Pastrama: „Am ajuns să fiu batjocorită”

Ultimii doi ani au fost dificili pentru amândoi, iar Brigitte a recunoscut că soțul său a fost violent cu ea în repetate rânduri. De altfel, cei doi au fost protagoniștii unor scandaluri de proporție în plină stradă.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit.

Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Nu am de ce să ajut pe nimeni.

Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.

Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mai spus Brigitte.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies