Brioșe fără zahăr, cu ovăz și banane, rețeta Gabrielei Cristea. „Puteți rezista la așa ceva?”

Brioșe fără zahăr, cu ovăz și banane, rețeta Gabrielei Cristea. „Puteți rezista la așa ceva?”
Brioșe fără zahăr, cu ovăz și banane, rețeta Gabrielei Cristea. „Puteți rezista la așa ceva?”

Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta brioșelor din ovăz, cu banane, pentru zilele de dietă.

Gabriela Cristea a obișnuit deja să împartă cu urmăritorii săi rețete delicioase pe care le prepară rapid, astfel că de această dată a venit în ajutorul celor care nu vor să se îngrașe.

Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru brioșele Gabrielei Cristea

Citește și: Gabriela Cristea, la cumpărături cu mama lui Tavi Clonda! Ce i-a cumpărat prezentatoarea TV soacrei sale: „Buni, dar ce elegantă ești! Waw, buni, dar ce frumoasă ești!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit secretul cojilor de nucă pentru prăjitura în formă de nucă. Ce face prezentatoarea TV cu resturile de pe marginile cojilor: „Va da o consistență și un gust aparte.”

Ingrediente:

  • Ovăz
  • Banane
  • Sare
  • Unt de cocos
  • Ouă
  • Esență vanilie
  • Sirop de arțar
  • Bicarbonat
  • Praf de copt

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, cum prepară brioșe delicioase, folosindu-se de câteva ingrediente, principalul fiind ovăzul care va fi măcinat în totalitate.

Pe lângă banane, Gabriela Cristea adaugă și un sirop cu care va îndulci totul și cu care înlocuiește zahărul.  „Vreau un mic dejun dulce. Puteți rezista la așa ceva? Prăjitura asta eu o fac în momentul în care știu că am foarte multă treabă și nu am timp să merg să îmi iau o gustare de bun simț. O prăjitură pe bază de banane și ovăz. Mai am nevoie de cacao, ouă, unt de cocos și îndulcesc cu sirop de arțar.
Puteți folosi și zahăr, dacă vă permiteți acest lucru. Zahăr de care considerați voi. Sau puteți îndulci preparatul și cu fructe confiate sau curmale. Mai pun un pic de esență de vanilie, un vârf de cuțit de bicarbonat și un vârf de praf de copt. Prima dată reglăm cuptorul la 170 de garde și îl lăsăm la încins. Adăugăm fulgi de ovăz în mixer și măcinăm. După ce i-am măcinat foarte bine, adaug un strop de bicarbonat, un strop de praf de copt, 4 linguri de cacao, un praf de sare și amestecăm totul.”,
a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum prepară Gabriela Cristea brioșele delicioase, fără zahăr

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

După ce toate ingredientele uscate au fost adăugate și amestecate la un  loc, aceasta adaugă untul, ouăle și esența de vanilie și amestecă până când totul devine o pastă. Umple formele 3 sferturi și pune totul la cuptor pentru 25 de minute, la 170 de grade.  „După ce am amestecat ingredientele uscate, le adăugăm pe cele umede.

Punem 3 ouă, 3 banane foarte bine coapte, esența de vanilie, 100 de grame de unt de cocos și sirpoul de arțar, între 50- 100 ml, în funcție de cât de dulce vreți să fie. O coc prima dată într-un recipient mai mare și am și mai mici, pe care să le iau cu mine. Ung recipientele cu unt de cocos și să nu umpleți părjitura până sus penru că va crește. După ce am uns toate recipientele, începem să le umplem. Le umplem cam 3 sferturi. Din cantitățile enunțate mi-a ieșit un recipient mai mare și încă 5 brioșe pe care să le iau cu mine la serviciu. Întroducem totul la cuptorul încins la 170 de grade pentru 25 de minute. Facem și testul cu scobitoarea, dar ar trebui să fie copt. Asta e prăjitura. Le las până mâine să se răcească.”, a mai povestit Gabriela Cristea.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta Gabrielei Cristea de salam de biscuiți cu ciocolată! Un preparat simplu de făcut și delicios de mâncat: „Este un deliciu. Este mai bună decât rețeta clasică!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies