Britney Spears a fost surprinsă împreună cu iubitul ei, Sam Ashgari, purtând un inel cu diamant

Britney Spears și Sam Ashgari
Britney Spears și Sam Ashgari împreună

Britney Spears a fost văzută cu un inel cu diamant la mână. Cuplul și-a mai manifestat în trecut dorința de a se căsători.

Britney Spears a fost văzută purtând un mare inel cu diamant în public. Cântăreața faimosului single „Toxic” a fost văzută și fotografiată în mașină alături de iubitul ei cu care este de mult timp împreună, Sam Ashgari. Inelul a fost cel care a atras privirile tuturor.

În imagini, se poate observa în mod proeminent diamantul strălucitor de pe degetul lui Britney Spears, ceea ce i-a determinat pe fani să se gândească dacă nu cumva ea și Sam Ashgari, antrenor personal și model masculin, s-au logodit. 

Citeste si: Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Povestea lui Britney Spears și a lui Sam Ashgari

Britney și Sam au devenit un cuplu în 2016 după ce s-au întâlnit la filmarea videoclipului pentru piesa „Slumber Party” a cântăreței pop. De atunci, Ashgari a rămas un confident de încredere pentru Britney Spears care se lupta pentru a scăpa de tatăl ei care o ținuse „în captivitate” timp de 13 ani. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Modelul masculin și-a susținut adesea iubita pe rețelele de socializare, a susținut inclusiv mișcarea #FreeBritney pe care fanii artistei au pornit-o pentru dreptul ei la libertate și de a avea control asupra vieții ei personale și profesionale, de care tatăl acesteia a privat-o.

Britney Spears și Sam Ashgari
Britney Spears și Sam Ashgari sunt fericiți împreună[Sursa foto: Instagram]

Pe durata procesului lui Britney Spears, unde s-a adresat timp de 30 de minute despre situația în care se află din cauza tatălui său, Britney a declarat că ultima ei dorință ar fi să mai aibă încă un copil, dar nu poate pentru că nu are voie să îndepărteze tratamentul de control al sarcinii pe care se află.

Citeste si: Britney Spears devine designer de lenjerie intima! Vedeta va lansa “The Intimate Britney Spears”

În 2019, Sam Ashgari a declarat că vede cu siguranță un viitor alături de Britney Spears și că intenționează să se căsătorească cu ea într-o bună zi. 

„Este un lucru pe care toate cuplurile ar trebui să le facă. Asta este ideea principală de cuplu, faptul că suntem o familie, împreună. Credeți-mă, dacă ne vom căsători, cu siguranță va afla toată lumea”, a declarat Sam Ashgari.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies