Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”
Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Britney Spears regretă tatuajul pe care și l-a făcut împreună cu fostul său soț, Kevin Federline. De asemenea, aceasta vrea să scape de tatuaj.

Britney Spears regretă că a făcut asta. Britney Spears se gândește serios să își scoată tatuajul pe care îl are împreună cu fostul ei soț, Kevin Federline. Această decizie vine la 14 ani după ce aceștia au divorțat.

Citeste si: Ce spune Alexandra Ungureanu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” despre despărțirea de iubitul din America ”Am suferit”

Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”
Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Când Britney Spears și Kevin Federline s-au căsătorit, în anul 2004, au sărbătorit și și-au făcut tatuaje la fel. Britney și-a tatuaj două zaruri roz, pe încheietura stângă, în timp ce Kevin a optat pentru același model, dar colorat cu albastru. La doar doi ani după ce s-au căsătorit, Britney Spears a intentat divorțul și abia acum se gândește să scape de ultimul lucru pe care îl mai are în comun cu fostul ei soț- tatuajul.

Ieri a postat o fotografie pe Instagram, în care aceasta își arăta zarurile și le-a dezvăluit fanilor faptul că se gândește să îl elimine.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cred că ar trebui să scap de el,” a declarat artista pe Instagram

Britney Spears a postat un mesaj pentru fanii săi, alături de fotografia în care își afișa tatuajul cu cele două zaruri.

Ba chiar, se pare că aceasta se sfătuiește cu fanii săi, în legătură cu scoaterea tatuajului. „Albert Einstein a zis cândva „Dumnezeu nu joacă zaruri cu Universul”.... așa că poate nu ar fi trebuit să îmi fac cele două zaruri roz cu 7 pe mâna stângă. Nici măcar nu-mi plac tatuajele... Cred că ar trebui să scap de el?!?!!!!” a scris aceasta. Spre surprinderea tuturor, fanii au răspuns că ar trebui să își păstreze tatuajul, deoarece este emblematic.

Citeste si: Ce a declarat Britney Spears, după câteva săptămâni la psihiatrie

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Albert Einstein once said "God does not play dice with the universe" …. so maybe I shouldn’t have gotten the pink dice 7 on my left arm 🤔🤔🤔🤔🎲🎲!!!!! I don’t even like ink …. guess I should remove it?!?!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Este ciudat să spună că nu îi plac tatuajele, pentru că Britney Spears are nouă astfel de desene pe corpul ei, și chiar dacă pe majoritatea le-a făcut cât încă era tânără, ele încă există. Primul său tatuaj, realizat la doar 18 ani, reprezintă o mică zână în partea de jos a spatelui, în timp ce al doilea tatuaj este format din simbolurile chinezești pentru „misterioasă și minunată” și este plasat pe șoldul său drept. Din păcate, acest tatuaj a fost un eșec total pentru că una dintre literele chinezești însemna, de fapt, „ciudat”.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies