Buze voluminoase din machiaj. Descoperă tehnicile și trucurile de machiaj pentru buze voluminoase și pline de farmec!

Buze voluminoase din machiaj
Buze voluminoase din machiaj

Află din rândurile următoare cum să obții buze voluminoase prin intermediul machiajului.

Buzele sunt un simbol al seducției și al feminității, iar de aceea, doamnele și domnișoarele pun foarte mult accent pe această parte a feței atunci când realizează un machiaj. Mai mult decât atât, fiecare dintre noi ne dorim ca buzele noastre să fie mai voluminoase. Pentru a obține acest lucru, nu trebuie neapărat să apelăm la ajutorul medicului estetician pentru a ne mări buzele, ci putem să obținem acest efect și cu ajutorul unor trucuri de machiaj.

În cadrul unei emisiuni, makeup artistul Ana Cucuta, a oferit sfaturi prețioase femeilor care vor să aibă buze voluminoase din machiaj. Descoperă în rândurile următoare care sunt tehnicile și trucurile de machiaj pentru a obține buze voluminoase și pline de farmec.

Exfolierea buzelor

Buze voluminoase din machiaj
Buze voluminoase din machiaj[Sursa foto: freepik]

Exfolierea buzelor este un pas esențial care trebuie să facă parte din rutina noastră de îngrijire.

Din păcate, multe doamne și domnișoare uită de acest pas, iar de aceea, buzele nu au forma dorită.

Este foarte important să le acordăm buzelor îngrijirea de care au nevoie, iar de aceea putem să apelăm la scruburile din comerț menite să ne exfolieze buzele pentru a îndepărta pielea aspră. De asemenea, putem la fel de bine să apelăm la un exfoliant natural făcut în casă care va avea același efect.

Hidratarea buzelor

Pentru a avea parte de buze voluminoase și pline de farmec, este foarte important ca acestea să fie hidratare corespunzător.

Potrivit specialistului în domeniu, înainte de a aplica produsele de machiaj pentru buze, este foarte important să le hidratăm corespunzător și să ne asigurăm că nu avem fond de ten pe ele.

Folosirea unui creion de contur

Citește și: Pregăteșe-te de festival cu aceste idei de machiaj nonconformiste

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Buze voluminoase din machiaj
Buze voluminoase din machiaj[Sursa foto: freepik]

Conturul buzelor este cel mai important pas care le oferă volum.

Foarte important, creionul să fie ascuțit pentru că vârful lui ne ajută să desenăm mai bine forma .”, a precizat makeup artistul.

 

Pentru a obține un efect de volum, trebuie să folosim o nuanță mai deschisă pe care să o aplicăm pe toată buza, iar cu ajutorul unui creion cu o nuanță mai închisă, conturăm pe exterior. De asemenea, buzele se conturează pe linia albă de deasupra, nu pe partea roz a buzei.

Dacă vrem să depășim, este foarte important să depășim doar pe centru, sus și jos în centru, nu și pe lateral .”, a precizat makeup artistul.

 

Un alt lucru foarte important de care trebuie să ținem cont în procesul de conturare al buzelor este că de la zona de sus a buzei până la colț trebuie să trasăm o linie dreaptă, nu rotundă.

Ulterior, cu un creion mai închis venim doar în zonele principale ale buzei, în zona V și în colțurile exterioare, iar apoi pierdem culoarea către interior.

Aplicarea rujului

Potrivit specialistului în domeniu, pentru a obține un efect de volum este foarte important să aplicăm un ruj mat. Acesta trebuie să aibă o nuanță mai deschisă decât creionul pe care l-am folosit pentru conturarea buzelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „ Dacă nu avem un ruj suficient de deschis, putem să îl amestecăm cu puțin concealer. Dacă nu avem un ruj mat, dar ne dorim un efect mat, putem să venim cu pudră peste .”, a precizat makeup artistul.

Adăugarea unui strop de luciu

Citește și: Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!

Buze voluminoase din machiaj
Buze voluminoase din machiaj[Sursa foto: freepik]

Ultimul pas constă în aplicarea unui luci de buze. Acesta trebuie să fie aplicat tot în centrul buzelor pentru un efect de-a dreptul spectaculos.

Putem să nu mai punem rujul mat dacă știm din start că ne dorim lucios, dar nu este absolut nimic greșit dacă îl punem peste un ruj mat. Dacă avem un ruj mat pe sub, rezistența lui va fi mai bună. Glossul captează lumina și dă un volum și mai mare .”, a explicat specialistul în domeniu.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine a inventat rujul. Evoluția rujului, de la amestecul de ceară de albine la rujurile de astăzi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies