Cabral, la un pas de tragedie noaptea trecută: „Aud câinii mârâind...”

Cabral
Cabral

Ce a pățit prezentatorul TV noaptea trecută.

Cabral și familia sa au trăit emoții intense în urmă cu puțin timp. Prezentatorul TV a trecut prin momente de coșmar noaptea trecută. Cabral a dezvăluit pe pagina sa de socializare că a fost la un pas de tragedie și numai o minune a făcut ca ceva rău să se întâmple. Din cauza unui adaptor, casa a început să fie cuprinsă de fum, dar câinii familiei au reușit să dea alarma la timp.

Cabral are trei câini rasa Cane Corso

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar acum Cabral este recunoscător pentru că are niște animale de companie atât de atente. Cei trei câini din rasa Cane Corso au reușit să dea alarma.

Citeste si: Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: De ce ascund Cabral și Andreea Ibacka chipul fetiței lor, Namiko

Citeste si: Cabral s-a îmbrăcat în port popular la botezul fetiței lui! Cum a arătat Andreea Ibacka

„Două dimineața. Aud câinii mârâind. Nu mă trezesc de tot dar devin semiconștient. După vreo două minute Tiara Ibacka începe să latre. Întâi încet, apoi din ce în ce mai tare.

Mayra și Maki mârâiau și scheunau în continuare.
Evident că am sărit din pat.

Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă. Da, probabil sunt nebun...).
Ajung la câini, toți trei zbârliți.

Cabral
Cabral

Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum.
Sărăcia asta de adaptor.

Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum. Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam...
Ce voiam să zic... nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini.
Când, de fapt, atunci când e nevoie... ei au grijă de noi...”, a scris Cabral pe pagina sa de socializare în urmă cu puțin timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cabral Ibacka a publicat o fotografie cu Inoke, fiica lui cea mare! Poză rară cu adolescenta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies