Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă
Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

Este incredibil cu ce forme a rămas vedeta după naștere. Andreea este cu adevărat o bombă sexy. Aflată pe plajă, aceasta a atras toate privire cu formele sale de vis.

Frumoasa blondină este fericita mămică a unei fetițe perfect sănătoase, Namiko, pe care a născut-o în luna decembrie a anului trecut. La numai 33 de ani, Andreea, soția lui Cabral, arată impecabil, putem spune că este într-o formă de zile mari. Deși aceasta a devenit mamă de foarte puțin timp, formele sale de vis nu lasă să se vadă acest lucru. Nu este de mirare că Andreea este o femeie de invidiat, blondina se mândrește cu un corp de manechin.

Abdomenul vedetei arată, mai degrabă, ca al unei femei care nu a născut niciodată, iar decolteul este mai sexy ca niciodată.

Secretul Andreei pentru formele de vis 

Poate că vă întrebați care este marele secret prin care a reușit blondina să slăbească în timp record. Iată, însă, că vedeta nu a avut nevoie de cine știe ce diete drastice, nu s-a înfometat și nu s-a mutat cu totul în sala de sport.

Poate vi se pare un vis, dar frumoasa blondină are noroc de o genă bună care nu i-a pus bețe în roate. Andreea este una dintre fericitele mămici care nu s-a îngrașat mult în timpul sarcinii. Aceasta a acumulat doar 9 kilograme pe care le-a dat jos fără prea mari eforturi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, trucuri pentru slăbit. Cum reușește vedeta să scape de kilogramele acumulate după cea de-a doua sarcină

Citeste si: Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

Citeste si: Nutriţionistul lui Berlusconi, anunţ EXTREM de important! Uite ce legume trebuie să mănânci ca să NU ai probleme cu inima!

"Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine, nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună", a declarat Andreea pentru o revistă.

O alimentație sănătoasă și echilibrată, precum și cele 30 de minute de sport recomandate în fiecare zi te pot ajuta să fii în formă.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Somnul, cauza principală în creșterea greutății

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies