Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce ținute deosebite și-au ales cei doi pentru marele eveniment

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce ținute deosebite și-au ales cei doi pentru marele eveniment
Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce ținute deosebite și-au ales cei doi pentru marele eveniment

Prezentatorul de televiziune Cabral și soția sa, actrița Andreea Ibacka, și-au botezat fiica ieri. Pentru eveniment, cei doi au ales ținute cu totul speciale.

Fericire mare în familia lui Cabral și a Andreei Ibacka. Aceștia au botezat-o sâmbătă pe fiica lor, Namiko. Pe contul său de Instagram, prezentatorul de televiziune a publicat o fotografie în care apare alături de soția sa. Cei doi se află în mașină, cel mai probabil în drum spre biserică.

Pentru botezul micuței Namiko, Cabral și Andreea Ibacka au ales ținute asemănătoare portului tradițional românesc.

„Părinți. Botez românesc. familie. Tradiții. Tradiție românească”, este mesajul pe care Cabral l-a publicat în dreptul imaginii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Și Andreea Ibacka a postat pe Instagram o imagine de la locul petrecerii de botez, dar și cu Namiko proaspăt botezată.

Citeste si: Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: "M-am apucat de o DIETĂ" A dezvăluit MENIUL COMPLET

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 27 mai- 2 iunie. Runele au pregătit surprize mari pentru toate zodiile

Citeste si: De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Cabral, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator de televiziune. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță la sfârșitul anului 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral. Fiica celor doi a primit numele Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie. Runele au pregătit surprize mari pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies