Cadoul impresionant pe care l-a primit Anamaria Prodan de ziua numelui

Anamaria și bărbatul misterios din viața sa
Anamaria și bărbatul misterios din viața sa

Bijuteria de pe degetul impresarei înseamnă mai mult decât un simplu inel?

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă agitată din viața sa, dar în ciuda conflictelor pe care le-a avut cu Laurențiu Reghecampf, impresara are parte și de momente fericite alături de persoanele care o iubesc.

Aflându-se în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria a mărturisit că nu trece singură peste despărțirea de antrenor, care i-a fost alături timp de 15 ani și căruia i-a dăruit un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Dacă în relația cu Reghecampf, impresara obișnuia să posteze adesea fotografii din viața lor de familie pe contul său de socializare, în ceea ce privește actuala relație, vedeta a hotărât să fie mai discretă.

Anamaria a promis că-i va dezvălui identitatea bărbatului misterios din viața sa în momentul în care va fi definitiv liberă.

Deși nu îi cunoaștem identitatea iubitului misterios, în ultimul timp vedeta se afișează pe rețelele de socializare alături de  un medic plastician din Dubai, fapt care a lăsat loc de speculații.

Citeste si: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anamaria Prodan și Ibrahim Ashary
Anamaria Prodan și Ibrahim Ashar[Sursa foto: Instagram]

În ciuda zvonurilor care au apărut în presă, sexy-impresara susține că între ea și Ibrahim Ashary, medicul estetician din Dubai nu este altceva decât un „parteneriat de afaceri” și o relație de „prietenie”, vedeta menționând asta în dreptul imaginilor cu bărbatul.

Ce bijuterie extravagantă poartă Anamaria Prodan pe deget

Citeste si: Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”

Bijuteriile extravagante pe care le poartă Anamaria Prodan
Bijuteriile extravagante pe care le poartă Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ziua ei de nume, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care poartă două inele ce seamănă cu o verighetă și un inel de logodnă.

Mai mult decât atât, aceste bijuterii sunt prețioase, iar valoarea lor este una foarte mare.

Anamaria este o femeie independentă care își permite orice și căreia îi plac lucrurile extravagante.

Astfel, nu putem spune cu exactitate dacă inelele cu care s-a lăudat pe Instagram sunt din partea iubitului misterios sau sunt un cadou pe care și l-a făcut singură.

Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni. Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui.

Atât!    , a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro după ce a postat imaginea cu inelele. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies