Calendar ortodox 17 ianuarie. Sf Antonie cel Mare. Ce efecte miraculoase are rugăciunea sa

Calendar ortodox 17 ianuarie. Sf Antonie cel Mare. Ce efecte miraculoase are rugăciunea sa
Calendar ortodox 17 ianuarie. Sf Antonie cel Mare. Ce efecte miraculoase are rugăciunea sa

Calendar ortodox 17 ianuarie. Sf Antonie cel Mare. Rugăciunea te scapă sărăcie și blesteme. Ce să rostești în ziua Sfântului Antonie cel Mare.

În calendar creștin ortodox 17 ianuarie este sărbătoare de cruce albastră.

Biserica Ortodoxă Română îl prăznuiește pe Sfântul Antonie cel Mare, cel considerat întemeietorul vieții monahale și cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vieții călugărești.

Calendar Ortodox 17 ianuarie. Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare

Despre rugăciunea Sf Antonie cel Mare, pomenit de creștini, joi, 17 ianuarie, se spune că are are puteri miraculoase și aduce ajutor celor aflați în sărăcie.

De asemenea, rugăciunea are puterea de lupta contra blestemelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește, mai jos, rugăciunea puternică către Sfântul Antonie cel Mare.

Sfinte Parinte Antonie, cel ce te-ai invrednicit sa fi vas ales al Mantuitorului Hristos prin credinta si prin viata ta curata, du rugaciunile noastre catre Dumnezeu si roaga-L pentru sanatatea, pentru mantuirea, pentru ajutorul si pentru iertarea pacatelor tuturor celor ce alearga la ajutorul Tau cel sfant.

Cel ce ai fost pe pamant si durerile noastre le sti si pacatele noastre le cunosti, nu trece cu vederea glasurile de rugaciune ale celor ce alearga la mijlocirea Ta si nu te uita la nevrednicia celor ce Te roaga, ci la slava si mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai marturisit si spre care se indreapta rugaciunea ce Ti-o aducem cu atata nadejde.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

O boală cumplită atacă elevii români! Care sunt semnele ce te trimit la medic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies