Cum a ajuns Camilla Parker Bowkles regina Marii Britanii! Ce rol a avut Regina Elisabeta

Camilla Parker Bowles
Camilla Parker Bowles va fi numită regină consoartă

Camilla Parker Bowkles, a doua soție a Prințului Charles, urmează să devină regina consoartă a

După ce ani întregi a fost numită o „distrugătoare de case”, Camilla Parker urmează să urce pe tronul Angliei alături de soțul său, viitorul rege Charles al III-lea.

În scurt timp, cea de-a doua soție a prințului Charles va deveni regina Angliei, alături de bărbatul cu care se iubește de zeci de ani.

„Când fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veţi oferi lui și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-aţi oferit; și este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie

cunoscută drept regina consoartă, deoarece își continuă propriul serviciu loial ”, a scris regina Elisabeta într-un mesaj publicat în luna februarie a acestui an.

În vârstă de 73 de ani, Charles a avut o viață tumultuoasă, marcată de controversele legate de divorțul de prințesa Diana, precum și de relația pe care a avut-o cu C amilla Parker Bowles.

În anul 2005, după o relație de mai mulți ani, Prințul Charles s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles, evenimentul având loc la 8 ani de la dispariția tragică a Prințesei

Diana. Atunci, Diana a primit titlul de ducesă de Cornwall și astfel și-a asigurat un loc în Casa Regală a Marii Britanii.

În plus, odată cu Jubileul de Platină, Regina Elisabeta și-a exprimat și dorința sinceră ca soția lui Charles, primul său născut, să fie desemnată regină consoartă atunci când fiul său va fi numit regele țării.

Citeste si: Ultima apariție în public a Reginei Elisabeta! Imagine emoționantă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Printul Charles va deveni Regele Marii Britanii
Printul Charles va deveni Regele Marii Britanii[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: De ce purta Regina Elisabeta a II-a haine atât de colorate

Cum a ajutat-o regina Elisabeta pe Camilla Parker Bowles

De-a lungul anilor, vestea că ar putea deveni regină Camilla Parker Bowles nu a fost bine primită de către public, mai ales din cauza relației extraconjugale pe care a avut-o ani întegi cu prințul Charles, chiar înainte ca acesta să se căsătorească cu prințesa Diana.

Prințesa Diana spunea în privat despre Camilla că este un „rottweiler” și că a fost prezentă în relația sa cu Prințul Charles încă din prima zi.

După interviul din anul 1995, în care prințesa Diana s-a plâns: „eram trei în această căsătorie”, relația prințului Charles cu actuala sa soție a fost aspru criticată de public.

Însă, în 2005, Camilla Parker Bowles a reușit imposibilul și s-a căsătorit cu Prințul Charles.

La momentul respectiv, Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, i-a binecuvântat în capela Sf.George, de la Castelul Windsor, iar evenimentul a fost urmărit de către toate televiziunile din Regatul Unit și nu numai. La nuntă au participat peste 20000 de oameni care s-au strâns pe străzile din jurul Castelului Windsor.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a fost de acord cu relația fiului său cu Camilla Parker[Sursa foto: Hepta]

Ce spuneau Prințul William și prințul Harry despre Camilla Parker Bowles

După moartea prințesei Diana, în anul 1997, a fost nevoie de aproximativ doi ani pentru ca Prințul Charles și Camilla Parker Bowles să apară în public, la o petrecere.

În anul 2000, regina Elisabeta și-a semnalat aprobarea relației prin participarea la un prânz cu Charles și Camilla, acesta fiind momentul decisiv al relației lor.

 

În plus, prinții William și Harry au reușit să o accepte pe mama lor vitregă. În 2005, Prințul Harry a descris-o pe Camilla drept „femeie minunată care l-a făcut pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, ceea ce este cel mai important lucru”. „Eu și William o iubim până la capăt”, a spus el. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies