Ultima apariție în public a Reginei Elisabeta! Imagine emoționantă

Ultima apariție în public a Reginei Elisabeta! Imagine emoționantă
Ultima apariție în public a Reginei Elisabeta! Imagine emoționantă

Cum a fost surprinsă Regina Elisabeta cu doar două zile înainte să moară. Mama Regelui Charles al III-lea era vizibil slăbită.

Ziua de 8 septembrie 2022 rămâne o zi extrem de grea pentru britanici și nu numai, după ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani.

Cel mai longeviv monarh britanic a avut parte de o domnie de 70 de ani, timp în care a învestit nu mai puțin de 15 prim-miniștri.

Regina Elisabeta a II-a a apărut pentru ultima oară la un eveniment public pe data de 6 septembrie 2022, atunci când a numit-o pe Liz Truss noul premier al Marii Britanii, la Balmoral, în Scoţia,

locul de altfel unde și-a și găsit sfârșitul.

Din cauza stării de sănătate precare a Reginei, ceremonia de învestire a lui Liz Truss ca prim-ministru britanic nu a avut loc la Londra, ca de obicei, ci la Castelul Balmoral.

A fost pentru prima dată în cei 70 de ani de domnie când Regina nu a călătorit până în Marea Britanie pentru un astfel de eveniment, iar Liz Truss s-a deplasat în Scoția.

Citeste si: Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Regina Elisabeta consumă acest aliment în fiecare zi, înainte de micul dejun! Cât costă și ce include desertul regal

În imaginile făcute publice de către Palatul Buckingham din data de 6 septembrie, Regina Elisabeta a fost surprinsă zâmbind, purtând o fustă și o bluză, iar în mână ținea un baston, precum și o geantă neagră, de care era nedespărțită și în timpul călătoriilor sale.

Extrem de elegantă ca întotdeauna, Regina Elisabeta nu a renunțat nici în ultimele zile de viață la bijuteriile preferate, de data aceasta purtând cercei și un colier cu perle.

Citeste si: De ce purta Regina Elisabeta a II-a haine atât de colorate

Ultima fotografie a Reginei Elisabeta
Ultima fotografie a Reginei Elisabeta, inainte de a muri[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Era singura persoană care putea conduce mașina fără a avea permis

Ce i-a îngrijorat pe foarte mulți la momentul respectiv au fost mâinile Reginei, care erau închise la culoare, semn că avea probleme grave de sănătate care necesitau perfuzii care i-ar fi putut produce aceste semne.

Prințul Charles, noul rege al Marii Britanii

Prințul Charles devine noul monarh al Marii Britanii, iar în următoarea perioadă va primi titlul de Regele Charles al III -lea. Acesta este cel mai mare copil al Reginei Elisabeta a II-a.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies