Cand este OK sa spui NU unei relatii

Cand este OK sa spui NU unei relatii
Cand este OK sa spui NU unei relatii

Intotdeauna este placut la inceput sa fii curtata, sa iesi in oras cu barbatul care te intereseaza

Cand este OK sa spui NU unei relatii. Intotdeauna este placut la inceput sa fii curtata, sa iesi in oras cu barbatul care te intereseaza, sa descoperi locuri noi alaturi de el, sa purtati conversatii interesante si sa va descoperiti reciproc. Totusi, oricat de mult efort ar depune el, oricat de atrasa ai fi tu de el, nu toate relatiile sunt menite sa dureze. Si este perfect ok sa se intample asta.

Pentru multe interactiuni cu diversi barbati, exista suficiente motive cat sa nu continui. Iata cand este ok sa spui NU:

 

Cand este OK sa spui NU unei relatii
Cand este OK sa spui NU unei relatii[Sursa foto: PixaBay]

Nu esti pregatita

Inainte sa incepi o relatie serioasa, tu trebuie sa fii pregatita emotional pentru asta. Sa iti fi curatat trecutul, sa iti fi invatat lectiile, sa fii suficient de matura cat sa poti construi ceva in doi.

Inainte de a accepta pe cineva in viata ta, trebuie sa fii pregatita pentru asta.

Si, mai mult de atat, nu ar trebui sa incepi o relatie daca te afli in situatia in care ai fost singura atat de mult timp, incat risti sa suferi de singuratate. Poti face alegeri cu adevarat gresite intr-o asemenea situatie si sa accepti pe cineva in viata ta care nu este suficient de bun pentru tine, insa tu nu mai suportai sa fii singura.

Asemenea situatie se va intoarce impotriva ta in scurt timp si mai rau te va da peste cap. Ai grija ca alegi corect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu da semne ca ar fi monogam

Ai mare grija la ce iti doresti. Daca iti doresti o relatie serioasa, exclusiva, cu potential de dezvoltare a unei familii, nu iti pierde timpul cu barbati care sunt imprastiati in toate directiile, pastreaza o legatura cu fostele, curteaza mai multe femei in

paralel, apar, dispar si tot timpul au justificare pentru inconsistenta lor fata de tine. Cum ii inveti sa te trateze, fix asa te vor trata. Si e doar vina ta ca le-ai permis. Fii ferma! Exprima-ti intentiile clar cu privire la ceea ce iti doresti de la relatie si, daca nu primesti, mergi mai departe.

Daca iti doresti insa doar sa petreci un timp de calitate cu cineva ocazional, atunci have fun 😊 si nu uita, tine-ti asteptarile la un nivel minim si nu te baza pe el.

Si mai mult de atat, nu te indragosti.

Logistica nu merge

Tu in Bucuresti, el in Brasov. Tu in Romania, el in Marea Britanie. Suna super fun la inceput, sa calatoresti weekend de weekend ca sa fii alaturi de el in locuri straine si faine. Este absolut minunat sa explorezi un oras nou, o tara noua, in compania unei persoane placute. Trebuie insa sa gandesti foarte serios care sunt sansele de evolutie ale relatiei voastre, pentru ca asta implica ca unul dintre voi sa isi paraseasca orasul/tara pentru celalalt.

Intreaba-te apoi, se merita sa faci asta pentru el? Este orasul respectiv mai bun decat cel actual? Vei putea gasi job acolo? E ok sa cresti un copil acolo? Vei avea sustinerea lui in etapa de relocare? Daca da, go for it. Daca nu, e timpul sa spui NU.

Cand este OK sa spui NU unei relatii
Cand este OK sa spui NU unei relatii[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Simti ca nu e de durata

Iti aduce flori, iti plateste cina, te plimba prin locuri faine. Este absolut minunat. Si…cand vrei si tu sa abordezi un topic intr-o nota mai profunda, comunicarea voastra lasa de dorit. Pur si simplu, nu merge. Sau, si mai rau, nu vrea. Te-a dus la distractie in Poiana Brasov, wow cat de frumos a fost. Si ajungi intr-un punct al discutiei in care el iti povesteste despre principiile sale de viata. Si iti dai seama cat de diferita este viziunea lui de a ta.

Orice inceput de relatie are acea etapa frumoasa in care va distrati mult si faceti multe lucruri frumoase impreuna. Dar asta nu iti va asigura tie sustenabilitatea relatiei. Sustenabilitatea relatiei este asigurata de compatibilitatea voastra pe termen lung. Daca tu simti ca asta nu exista, atunci e ok sa spui NU.

Citeste si: Ce se intampla intr-o casnicie atunci cand apare un copil

Citeste si: Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies