Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui

Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui
Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui

Orice relatie are momente bune si momente grele. Momentele grele sunt atat de variate si pornesc din asa de multe motive.

Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui. Orice relatie are momente bune si momente grele. Momentele grele sunt atat de variate si pornesc din asa de multe motive. Ce conteaza este felul in care tu le abordezi si ce faci pentru a le rezolva. Daca nu esti suficient de matura, unele actiuni ale tale le pota grava, in loc sa le rezolve. Iata cateva indicii astrologice de cum ai putea sa treci peste o problema in viata de cuplu.

Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui
Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Esti intr-o relatie cu un berbec? Trebuie sa il scoti din rutina, daca simti ca te afli in impas. Berbecul este o fire aventuroasa, care se plictiseste repede si are nevoie sa fie antrenat constant. Daca nu faci asta, risti sa il vezi cum isi cauta adrenalina in alta parte. Surprinde-l cu o minivacanta undeva la munte, un loc plin de activitati outdoor si vei vedea cum copilul din el renaste.

Daca te afli insa intr-o situatie de conflict cu el, este important sa il lasi sa se calmeze inainte de a initia o discutie. Altfel vei avea parte de un uragan complet neproductiv pentru relatie. Discutiile sensibile trebuie purtate cu el cel mai bine dimineata, la cafea, dupa un somn bun, cand e linistit, eventual sambata, ca sa nu fiti presati de timp.

Taur

Csand apar neintelegeri in cuplu, taurii tind sa se inchida in ei si sa actioneze ca niste incapatanati, tu nici macar neintelegand de ce fac ceea ce fac. Nu uita sa iti arati afectiunea fata de el, sa fii calma si blanda si vei vedea cum se deschide fata de tine si initiaza comunicarea. Veti putea apoi sa vorbiti fara retineri despre multumirile voastre.

Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui
Cum să-ți repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni mizeaza preponderent pe comunicare cand vine vorba de relatia de cuplu. Posibil chiar sa te oboseasca cu felul lui de a despica firul in patru. Nu se multumeste pana nu exprima absolut orice argument si contra-argument pe subiect. Nu cauta sa aiba mereu dreptate, ceea ce il face foarte rezonabil. Ai rabdare cu el si asculta tot ce are de zis, pentru ca iti va fi de folos.

Nu il lasa insa doar pe el sa vorbeasca si fa-l sa inteleaga cum si opinia ta este importanta.

Rac

Se stie despre Raci cat de sensibili sunt. Sunt foarte usor de ranit dar, pentru ca sunt barbati, deseori nu arata. Introvertiti din fire, isi vor ascunde suferinta atunci cand nu primesc respect, iubire sau apreciere de la persoana iubita. Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci este sa il ignori in asemenea momente.

Daca faci asta constant, e doar o chestie de timp pana il pierzi. Mergi la el cu blandete si empatie si incurajeaza-l sa se deschida fata de tine.

Leu

Barbatii din zodia Leu sunt poate printre cei mai dificili, acestia transformand orice cearta intr-un razboi in care ei trebuie neaparat sa castige ori sa aiba dreptate. Este important sa ii amintesti ca sunteti in aceeasi oala si nu pe campul de lupta, unul impotriva altuia.

Scoate-l din starea de dusmanie in care intra si incurajeaza-l sa devina constructiv in argumente.

Fecioara

Pentru pragmaticii barbati din zodia Fecioara, faptele sunt mult mai importante decat vorbele. Discutiile sunt importante da, dar si mai important este sa si treceti la fapte in baza a ceea ce ati discutat. Si abordarea lui este foarte ok, pentru ca despre asta este vorba in rezolvarea problemelor, si anume actionarea in consecinta.

Balanta

Balantele adora armonia. Pana la punctul in care evita conflictul cu orice pret. Totusi, devin foarte tulburati cand relatia lor este afectata de probleme. Daca vrei sa te reapropii de el, primul pas este sa construiesti un mediu calm, palcut, in care sa se simta relaxat. Va reusi astfel sa vorbeasca cu tine despre dificultatile voastre.

Scorpion

Increderea este esentiala in relatie pentru un Scorpion. Daca vrei sa iti rezolvi problemele cu el, in primul rand trebuie sa ai incredere in judecata lui, ca ceea ce face este pentru binele cuplului. Apoi trebuie sa ii construiesti si lui ocazia de a avea incredere in tine, prin ceea ce faci pentru voi. Deseori multe probleme se rezolva in relatia cu un Scorpion atat de simplu, mizand pe increderea in el ca ceea ce face face bine si lasandu-l sa actioneze.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Sagetator

Sagetatorii cauta constant diversitate si experiente noi. Rutina este un chin pentru acestia si, daca vrei sa mai eliberezi din tensiunea acumulata intre voi, plecati intr-un city break. Vei descoperi cum se destinde complet si va avea o abordare mult mai blanda asupra problemelor voastre, concentrandu-se mai mult pe rezolvarea lor.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt extrem de pragmatice. Daca vrei sa iti rezolvi problemele cu el, initiaza discutii directe, la obiect si cat se poate de rationale. Este cea mai buna cale de rezolvare a neintelegerilor voastre.

Varsator

Varsatorii cauta constant libertate si independenta. Se pot simti extrem de sufocati daca nu au parte de momente in care sa faca ceea ce vor in mod independent. Ofera-i spatiul de care are nevoie si vei descoperi cum se destinde si cum multe dintre probleme nici macar nu erau de cuplu, ci ale lui formate pe urma unor tensiuni acumulate.

Pesti

Pestii intra si ei in categoria persoanelor sensibile, desi se pricep la fel de bine precum Racii sa ascunda asta. Cand au probleme in relatie, Pestii nu se vor exterioriza si se vor consuma mult pe interior, pana la punctul in care le este afectata sanatatea. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa initiezi acele discutii profunde, despre cum se simte si sa il intelegi mai bine. Il vei ajuta astfel sa isi indrepte comportamentul.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies